ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κid Rock: Mετά την Πάμελα Άντερσον στη Γερουσία;

Κid Rock: Mετά την Πάμελα Άντερσον στη Γερουσία;
Instagram

Εαν ο αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, παραγωγός και ηθοποιός Κid Rock είναι όντως υποψήφιος με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα για μία θέση στη Γερουσία το όνομα του θα είναι το τελευταίο σε μια λίστα από διάσημους που έχουν ανέλθει σε πολιτικά αξιώματα. Του 45ου Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ συμπεριλαμβανομένου.

Ο γεννημένος στο Μίτσιγκαν καλλιτέχνης φέρεται να είναι σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, πιθανός διεκδικητής της έδρας της γερουσιαστού των Δημοκρατικών Ντέμπι Στέιμπνοου τον επόμενο χρόνο.

Πριν από αυτόν έχουν παίξει ρόλο στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ οι Ρόναλντ Ρίγκαν, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Κλιντ Ίστγουντ και, πιο πρόσφατα, ο Τραμπ . Θα μπορούσε ο Ρόμπερτ Ρίτσι, γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Κιντ Ροκ να κάνει το επόμενο βήμα;

Ο πρώην σύζυγος της Πάμελα Άντερσον, το περασμένο Σαββατοκύριακο προτάθηκε από το Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων της πολιτείας Μίσιγκαν, ως υποψήφιος για τη Γερουσία, αλλά σύμφωνα με το RollCall.com δεν έχει λάβει οριστική απόφαση.

KIDROCK

Ο Kid Rock είχε δηλώσει στο περιοδικό Rolling Stone το 2013 ότι θεωρεί τον εαυτό του περισσότερο φιλελεύθερο, αλλά έχει στηρίξει διάφορους πολιτικούς του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και είναι ένθερμος υποστηρικής του Ντόναλντ Τραμπ.

Αν ο τραγουδιστής επιλέξει να διεκδικήσει την έδρα και βγει νικητής θα είναι ο πρώτος υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος από το 1998 που θα κερδίσει. Η Στέινμποου κατέχει την έδρα από το 2000.

Η Πάμελα Άντερσον δεν έχει σχολιάσει τη νέα επαγγελματική κίνηση του πρώην συζύγου της.

PAMEKID


ΔΗΜΟΦΙΛΗ