ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας τρολάρει τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας τρολάρει τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
Twitter/mfa_russia

Mπορεί ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, να μιλάει για κυνήγι μαγισσών στο ζήτημα που έχει προκύψει με τις επαφές του Ρώσου πρεσβευτή στην Ουάσινγκτον Σεργκέι Κίσλιακ με αξιωματούχους της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ κατά την προεκλογική εκστρατεία, ωστόσο το τμήμα των social media του Υπουργείου του διασκεδάζει την υπόθεση σε ένα τρολάρισμα στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Όταν η SJP αποφάσισε να τρολάρει όλα όσα απασχολούν τα media για τις επαφές ή όχι του υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ με τον Κίσλιακ αναρτώντας στο Instagram της ένα meme που αναδημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο δεν περίμενε ότι το υπουργείο Εξωτερικών όχι μόνο θα τη διάβαζε αλλά θα της απαντούσε.

"Δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ. Μόνο εμένα δεν συνάντησε ο κύριος πρέσβης;" γράφει η Κάρι Μπράντσο, ο χαρακτήρας που καθιέρωσε στην τηλεόραση και το mainstream την Πάρκερ στο Sex and the City.

https://www.instagram.com/p/p

"Αν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θέλει τόσο απεγνωσμένα να συναντήσει τον πρεσβευτή της Ρωσίας στην Ουάσινγκτον- όλα είναι πιθανά. Ο Σεργκέι Ιβάνοβιτς θα χαρεί πολύ" της απάντησε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Σέσιονς αρνήθηκε ότι είχε επαφή με Ρώσους αξιωματούχους κατά τη διάρκεια της ακρόασής του στη Γερουσία τον Ιανουάριο για την έγκριση του διορισμού του στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης.

Στην ακρόαση αυτή είχε ερωτηθεί για ενδεχόμενες επαφές μεταξύ στελεχών της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ και Ρώσων αξιωματούχων, σύμφωνα με την Washington Post.

Ναι η πολιτική έχει γίνει όλο το παραπάνω και δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Στο «φως» οι μυστικές επαφές του υπουργού Δικαιοσύνης με τον πρεσβευτή της Ρωσίας

ΗΠΑ: Αίτημα για διεξαγωγή έρευνας σε βάρος του υπουργού Δικαιοσύνης

ΗΠΑ: Ο Σέσιονς αυτοεξαιρείται από έρευνες για ανάμιξη της Ρωσίας στις εκλογές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ