ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το νέο trailer της Wonder Woman αποθεώνει τις Αμαζόνες

Το νέο trailer της Wonder Woman αποθεώνει τις Αμαζόνες

Αυτό το καλοκαίρι θέλει να ανήκει στις γυναίκες. Με την πρεμιέρα του Wonder Woman, του νέου στοιχήματος της Warner Bros. που θέλει να κατακτήσει τα ταμεία να πλησιάζει (η WW θα αφήσει τις δυνάμεις της στη μεγάλη οθόνη αρχές Ιουνίου) το blockbuster έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα ένα trailer με όλα όσα η θρυλική Αμαζόνα της DC Comics μπορεί και θα κάνει για να σώσει την ανθρωπότητα.

Το στοίχημα μοιάζει να είναι ήδη κερδισμένο. Η Wonder Woman ήταν εκείνη που κέρδισε τις εντυπώσεις στο blockbuster του Ζακ Σνάιντερ Batman Vs Superman αν και δεν ήταν η βασική πρωταγωνίστρια και είχε να αναμετρηθεί με τους Μπεν Άφλεκ και Χένρι Κάβιλ.

Ισοπεδώνοντας τους άντρες σουπερ ήρωες ήδη η Guardian έχει σχολιάσει ότι στην περιπέτεια των Batman και Superman "η μόνη αξιοπρεπής ηρωίδα είναι η γυναίκα της υπόθεσης, με όπλο της μονάχα ένα λάσο -μια αλληγορία για τον ομφάλιο λώρο" και η Gal Gadot από το Ισραήλ μοιάζει να είναι η ιδανική γυναίκα για να σώσει τον κόσμο.

Στο νέο, χορταστικό trailer η Νταϊάνα δείχνει ότι είναι πολύ δυνατή. Πατήστε play και μάθετε την αληθινή ιστορία της πρωταγωνίστριας που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τους επόμενους μήνες.

wonder woman ver5 xlg

Η πραγματική ιστορία της ηρωίδας

Η Gal Gadot δεν είναι μια κανονική ενζενί που θα σκάσει με πείσμα στη μεγάλη οθόνη. Γνωστή ήδη στην πατρίδα της, το Ισραήλ η 31χρονη έχει φορέσει ένα άλλο στέμα, αυτό των καλιστείων της χώρας της ήδη από το 2004.

Τότε είχε αναδειχθεί σε Miss Israel αλλά κανείς δεν πε΄ριμενε ότι θα καταφέρει τόσα.

https://www.instagram.com/p/p

Είναι παντρεμένη από το 2008 και μητέρα από το 2011

https://www.instagram.com/p/p

Έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές της υποχρεώσεις απέναντι στην πατρίδα

https://www.instagram.com/p/p

Έχει σπουδάσει νομική

https://www.instagram.com/p/p

Θα ήταν ένα κορίτσι του Μποντ στο Quantum of Solace, τελικά ξεκίνησε την κινηματογραφική της καριέρα ως Gisele στο Fast & Furious

https://www.instagram.com/p/p

Γυρνάει τις δικές της σκηνές δράσης όταν της το επιτρέπουν και έχει αδυναμία στις μηχανές, ειδικά στη δική της 2006 Ducati Monster-S2R

https://www.instagram.com/p/p

Έκανε καθημερινά προπόνηση σηκώνοντας βάρη αλλά και κάνοντας kickboxing, kung fu kai jujitsu

https://www.instagram.com/p/p

Αναλαμβάνει να είναι μια Wonder Woman σε τουλάχιστον τρεις ακόμη ταινίες. Προφανώς είναι και η γυναίκα πίσω από δύο μεγάλους άντρες που μαλώνουν σαν μωρά στην ταινία που οι κριτικοί θα ήθελαν να είναι εκρηκτική χωρίς να εκπυρσοκροτήσει. Kapow!

https://www.instagram.com/p/p


ΔΗΜΟΦΙΛΗ