ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Νάταλι Πόρτμαν εγκυμονεί λυρισμό στο νέο video του James Blake

Η Νάταλι Πόρτμαν εγκυμονεί λυρισμό στο νέο video του James Blake

Μπορεί να αποφάσισε να μη δώσει το παρόν στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ αν και ήταν μία από τις φετινές υποψήφιες για Όσκαρ Α' Γυναικείου με το Jackie, ωστόσο η Nάταλι Πόρτμαν, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της αποφάσισε να κολυμπήσει για χάρη του μουσουργού James Blake.

Σκηνοθετημένο από την Άννα Ρόουζ Χόλμερ το video του Blake για το My Willing Heart -ένα κομμάτι που έγραψε από κοινού τον Frank Ocean- το λυρικό video αποθεώνει την Πόρτμαν ή το αντίθετο σε μαύρους και άσπρους τόνους.

Το εικαστικό αποτέλεσμα είναι συνεπές ως προς την εικόνα και της Πόρτμαν και του Blake. Και οι δύο τους είναι αποστασιοποιημένοι από την εφήμερη προβολή και επενδύουν στην τέχνη τους.

Τα γυρίσματα έγιναν στο Λος Άντζελες και η Νάταλι Πόρτμαν αφέθηκε ελεύθερη στην κάμερα της Χόλμερ καθώς δίνει εικόνα σε στίχους φωτεινούς και σκοτεινούς, όπως συνηθίζει ο ταλαντούχος κύριος Blake.

the death and life of john f donovan

Σε άλλα νέα της Πόρτμαν η ηθοποιός ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του παιδιού θαύματος του καναδικού κινηματογράφου Ξαβιέ Ντολάν, The Death and Life of John F. Donovan δίπλα από τους Τζέσικα Τσάστεϊν και Κιτ Χάρινγκτον αλλά και Σούζαν Σάραντον, Κάθι Μπέιτς και (απροσδόκητα) την Adele.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ