ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Aριάνα Γκράντε, Μπίμπερ, Κέιτι Πέρι, Take That & Coldplay για το Μάντσεστερ

Aριάνα Γκράντε, Μπίμπερ, Κέιτι Πέρι, Take That & Coldplay για το Μάντσεστερ
REUTERS/Marcos Brindicci

Πλειάδα καλλιτεχνών συμμετέχουν στη φιλανθρωπική φιλανθρωπική συναυλία στο Μάντσεστερ στη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης του βομβιστή αυτοκτονίας της Δευτέρας. Η συναυλία ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες από την Αριάνα Γκράντε που επιστρέφει στην πόλη που τη σημάδεψε για πάντα.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή με guests τους Τζάστιν Μπίμπερ, Coldplay και Katy Perry στο γήπεδο του Old Trafford χωρητικότητας 50.000 θεατών.

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν στο ίδρυμα "We Love Manchester Emergency Fund" για την πόλη που έπεσε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης την προηγούμενη μόλις εβδομάδα.

Όπως ανακοινώθηκε οι Miley Cyrus, Usher και Pharrell ίσως εμφανιστούν στο φιλανθρωπικό μουσικό event που θα μεταδοθεί ζωντανά από το BBC ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.

Την Παρασκευή η 23χρονη καλλιτέχνιδα εξέφρασε την βαθιά της οδύνη για τα θύματα και τις οικογένειές τους σε ένα μήνυμα που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, πως δεν πρέπει να αφήσουμε το μίσος να κερδίσει.

Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να κατανοήσουμε γιατί συμβαίνουν τέτοια γεγονότα, επειδή δεν είναι στην φύση μας», σημειώνει ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει πως «η απάντηση σε αυτή τη βία θα πρέπει να είναι να έρθουμε όλοι πιο κοντά να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, να αγαπάμε περισσότερο, να τραγουδάμε πιο δυνατά και να ζούμε πιο όμορφα και γενναιόδωρα από ότι πριν¨".

https://www.instagram.com/p/p

Η επίθεση της Δευτέρας, όπου σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι, σημειώθηκε αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας της Αμερικανίδας τραγουδίστριας στο Manchester Arena.

Κατόπιν η τραγουδίστρια αποφάσισε να ακυρώσει πολλές συναυλίες που είχε προγραμματίσει το επόμενο διάστημα στο Λονδίνο και την Ευρώπη.

2017 05 24T221131Z 1137767457 RC146B944240 RTRMADP 3 BRITAIN SECURITY MANCHESTER GRANDE copy

REUTERS/Marcos Brindicci

ΔΗΜΟΦΙΛΗ