ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ: Reality show η ιδιωτική ζωή της συντρόφου του Χάρι

Μέγκαν Μαρκλ: Reality show η ιδιωτική ζωή της συντρόφου του Χάρι

Μετά την Κιμ Καρντάσιαν και τη συμμορία της από την Καλιφόρνια ήρθε η σειρά να αποκαλυφθούν τα ιδιωτικά μυστικά της συντρόφου του πρίγκιπα Χάρι Μέγκαν Μαρκλ στο φακό διεκδικώντας τηλεθέαση.

Σύμφωνα με βρετανικές εφημερίδες το Channel 4 πρόκειται να μεταδώσει ριάλιτι σειρά με τίτλο Meet The Markles, και θα αφορά τη ζωή της ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ που έχει σχέση με τον πρίγκιπα Χάρι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εκπομπή θα περιέχει συνεντεύξεις με μέλη της οικογένειας Μαρκλ και φίλους της.

"Η Μέγκαν είναι καυτό θέμα τώρα και όλοι ενδιαφέρονται γι αυτή. Το Channel 4 θα ψάξει βαθιά στο παρελθόν της, όσο κανένας δεν έκανε ποτέ. Θέλουν να ανακαλύψουν νέα πράγματα για την οικογένεια της. Θα μπορούσε να είναι δραματικό. Η σειρά θα αφηγηθεί την ιστορία μερικών εκ των προγόνων της ηθοποιού, αλλά και τη γνωριμία της με τον πρίγκιπα Χάρι. Θα λαμβάνεται πάντα υπόψη ο ενδεχόμενος μελλοντικός της ρόλος στην βασιλική οικογένεια" αναφέρει ανώνυμη πηγή στην tabloid.

Το Meet The Markles αναμένεται να εισβάλλει στην ιδιωτική ζωή της ηθοποιού και να ασχοληθεί ιδιαιτέρως με τον γάμο της με τον παραγωγό Τρέβορ Ένγκλεσον, που τελείωσε άδοξα το 2013. Στη συνέχεια η ηθοποιός του Suits είχε σχέση με τον celebrity chef Cory Vitiello ή αλλιώς τον Γκόρντον Ράμσεϊ του Καναδά.

Μια μιγάδας με αυτοπεποίθηση

FRANCE PARIS MATCH 09.03.2017 COVER

Η μητέρα της Μάρκλ Doria Radlan είναι ψυχολόγος και δασκάλα της γιόγκα και ο πατέρας της ο βραβευμένος με Emmy σκηνοθέτης Thomas W Markle.

Γεννημένη στο Λος Άντζελες στις 4 Αυγούστου του 1981 στο Λος Άντζελες η Μαρκλ μεγάλωσε σε μια διαφυλετική οικογένεια με την ίδια να ορίζει τον εαυτό της ως μια δυνατή μιγάδα με αυτοπεποίθηση.

"Ο πατέρας μου είναι Καυκάσιος, η μητέρα μου αφροαμερικάνα. Έχω φτάσει σε σημείο να το αποδέχομαι και να λέω ανοιχτά ποια είμαι, να μοιράζομαι την καταγωγή μου και να τη φωνάζω με υπερηφάνια" έχει πει σε συνέντευξη της. Η Μαρκλ φοίτησε στο ιδιωτικό ανεξάρτητο Ρωμαιοκαθολικό σχολείο θηλέων Immaculate Heart High School στο Λος Άντζελες και το 2003 αποφοίτησε με πτυχίο στην επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο Northwestern, όπου υπήρξε μέλος της αδελφότητας Κάππα Κάππα Γάμα.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ