ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Stranger Things, Game of Thrones & Westworld: Νέα trailer κατακτούν τις οθόνες

Stranger Things, Game of Thrones & Westworld: Νέα trailer κατακτούν τις οθόνες

Μάλλον το Stranger Things, η απροσδόκητη επιτυχία του Netflix που έκανε την νοσταλγία για τα 80's στη μικρή οθόνη πιο επιτυχημένη από ποτέ, κέρδισε τις εντυπώσεις στη μεγάλη συνάνστηση των εραστών του φανταστικού, στο San Diego Comic Con 2017 με ένα trailer που αποθεώνει τη δεκαετία του 80. 

Με το Thriller, τη μεγάλη επιτυχία του Μάικλ Τζάκσον, να ντύνει το δεύτερο μέρος του trailer που φέρνει την Εleven και τους προστάτες της πιο κοντά στον εφιάλτη μιας άλλης διάστασης το trailer της δεύτερης σεζόν του Stranger Things είναι ό,τι καλύτερο και πλέον απειλητικό έχει συμβεί στους πρωταγωνιστές.

"Τίποτα δε θα είναι όπως παλιό, όχι πια" λοιπόν στην Indiana του 1984 με το trailer να υπόσχεται ένα κύκλο γεμάτο από vintage αναφορές στην ποπ κουλτούρα του 80.

Από τους Ghostbusters και το Halloween στη φωνή του Vincent Price από το Thriller του Τζάκσον το Netflix μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού στην SDCC17.

O τρόμος επιστρέφει στην οθόνη τον Οκτώβριο φέρνοντας κάθε εφιάλτη στη μικρή οθόνη με χρώματα σαν από ταινία VHS που λατρεύουμε για πάντα.

Game of Thrones

Στα πλαίσια της SDCC το HBO χάρισε ένα ολόκληρο λεπρό από όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια του GoT.

Στα πλάνα διακρίνεται η μοίρα της Σάνσα, η επιστροφή της Κόκκινης Μάγισσας και η Ταργκάριεν ετοιμάζεται να παλέψει με τη Σέρσεϊ για τα Εφτά Βασίλεια. Ο κύκλος μοιάζει όσο επικός τον περιμέναμε.

Τέλος το trailer της δεύτερης σεζόν του Westworld, μία από τις καλύτερες παραγωγές της μικρής οθόνης παραδόθηκε για να φέρει το αποκαλυπτικό μέλλον πιο κοντά.

Το δράμα επιστημονικής φαντασίας που φέρνει στην TV το δυστοπικό μέλλον της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας του 1973 επιστρέφει στην TV το 2018 και φέτος διεκδικεί πέντε Emmy.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ