ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Lana Del Rey: «Ναι, έκανα μάγια στον Τραμπ»

Lana Del Rey: «Ναι, έκανα μάγια στον Τραμπ»

Η νέα της δισκογραφική δουλειά είναι μια ανέλπιστη επιτυχία κατακτώντας charts σε 50 χώρες (!) στην εκκίνηση του και η επιστροφή της Lana Del Rey είναι όσο επική θα περίμενε κανείς για τη "θεότητα της pop μελαγχολίας" ή/και "ιέρεια της hip". 

Μιλώντας στο μουσικό NME η Del Rey δήλωσε υπερήφανη για τη νέα της δισκογραφική δουλειά ενώ αναφέρθηκε και σε μια αμφίλεγόμενη στιγμή στην καθημερινότητα της.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η 32χρονη Νεοϋορκέζα τραγουδίστρια έγινε πρώτη είδηση όταν συμμετείχε σε μια μεγάλη ομάδα στην κοινότητα των "μάγων" για ένα "μαζικό ξόρκι για να συνέλθει ο Τραμπ".

Τότε ο Μάικλ Χιουζ, επικεφαλής μιας ομάδας στο Facebook η οποία είχε ηγηθεί της προσπάθειας, εξηγούσε στο Page Six ότι "δεν πρόκειται για τύπους που χρησιμοποιούν μια κούκλα βουντού ή που λένε ένα ξόρκι για να κάνουν κακό. Η πρόθεση είναι να φέρουμε σε αδιέξοδο τον Τραμπ και τους ανθρώπους που του κάνουν πλάτες" διευκρίνησε.

Ωστόσο η Del Rey δεν αποκάλυψε κάτι τέτοιο, ούτε έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τις μεταφυσικές της ανησυχίες.

nmelana

"Ναι, έκανα μάγια στον Τραμπ. Κάνω πολλές βλακείες" είπε στη συνέντευξή της στο NME. Στη συνέχεια η Del Rey διευκρίνησε τη στάση της απέναντι στη ζωή και τους καιρούς μας.

"Είμαι της ίδιας άποψης με τη Γιόκο (Όνο) και τον Τζον (Λένον) ότι υπάρχει δύναμη στους κραδασμούς, στα vibes, μιας σκέψης" είπε.

"Οι σκέψεις σας είναι πολύ ισχυρά πράγματα, και γίνονται λέξεις, κι οι λέξεις γίνονται πράξεις, κι οι πράξεις οδηγούν σε φυσικές αλλαγές."

https://www.instagram.com/p/p

Εξομολογήθηκε ότι πραγματικά πιστεύει πως "οι λέξεις είναι μια από τις τελευταίες μορφές μαγείας και, κατά βάθος, είμαι λίγο αποκρυφιστής. Κι έχω δει πώς αισθάνομαι σχετικά με το να αλλάξω τις ζωές αυτών των ανθρώπων και, επίσης, έχω βρεθεί και στην άλλη πλευρά αυτού – στην άλλη πλευρά των καλών ευχών και στην άλλη πλευρά των κακών ευχών. Κι έχω συνειδητοποιήσει το πόσο δυνατός πρέπει να είσαι. Πιο μεγάλος απ' όλο αυτό, πιο μεγάλος ακόμη κι από τα δικά σου vibes".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ