ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kendrick Lamar: Πρωταγωνιστεί στα 2017 MTV Video Music Awards

Kendrick Lamar: Πρωταγωνιστεί στα 2017 MTV Video Music Awards

Ο rapper Kendrick Lamar αναδείχθηκε με 8 υποψηφιότητες ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής στα φετινά Video Music Awards του MTV για το καυστικό στο σχολιασμό του για τη φήμη και τα κοινωνικά δίκτυα μουσικό video clip του "Ηumble".

Tον ακολουθούν οι Katy Perry και The Weeknd με πέντε υποψηφιότητες ο καθένας τους.

Στο video clip του "Humble" που διεκδικεί το τρόπαιο του Video of the Year ο Lamar δεν διστάζει να ειρωνευτεί τον πολιτισμό του φαίνεσθαι -επιπλέον σε μια σκηνή αναπαριστά το Μυστικό Δείπνο του Ντα Βίντσι.

Στην ίδια κατηγορία διαγωνίζονται για την ψήφο του νεανικού κοινού οι The Weeknd για το "Reminder," Bruno Mars για το "24K Magic," Alessia Cara για το "Scars To Your Beautiful" και ο DJ Khaled για το "Wild Thoughts" με τη Rihanna και τον Bryson Tiller.

Το πανάκριβο σε προυπολογισμό video της Κέιτι Πέρι "Chained to the Rhythm" διεκδικεί τέσσερα βραβεία ενώ η ίδια προτάθηκε στην κατηγορία Best Collaboration για τη συμμετοχή της στο "Feels" του Calvin Harris.

2017 07 25T183811Z 444733996 RC15D45E82F0 RTRMADP 3 AWARDS MTV VMA NOMINATIONS

Reuters

Ωστόσο δεν κέρδισε καμία υποψηφιότητα στις κατηγορίες Video of the Year & Artist of the Year -κάτι ποτυ κατάφερε ο σύντροφος της Σελένα Γκόμεζ The Weeknd.

Lamar, The Weeknd και Bruno Mars θα παλέψουν με τους Ariana Grande, Lorde και Ed Sheeran για το μεγάλο βραβείο της βραδιάς.

Μεγάλες απουσίες της χρονιάς το power couple της μουσικής βιομηχανίας Beyonce και Jay-Z.

Τα MTV Video Music Awards θα μεταδοθούν live στις 27 Αυγούστου από το Inglewood της Καλιφόρνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ