ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η συγγνώμη του Μπίμπερ και τα γραμματικά του λάθη

Η συγγνώμη του Μπίμπερ και τα γραμματικά του λάθη
REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Ο Τζάστιν Μπίμπερ ακύρωσε ξαφνικά το υπόλοιπο σκέλος της περιοδείας του προκαλώντας απογοήτευση σε αρκετούς θαυμαστές του. Όμως, μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απολογήθηκε γι’ αυτό.

«Είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους σας γι’ αυτό το ταξίδι. Γνωρίζω πολύ καλά ότι δε θα είμαι ποτέ τέλειος και θα συνεχίσω να κάνω λάθη, αλλά αυτό που δε θα κάνω είναι να αφήσω το παρελθόν μου να καθορίσει το μέλλον μου. Και δε θα ντρέπομαι για τα λάθη μου» ανακοίνωσε ο διάσημος τραγουδιστής απευθυνόμενος στους εκατομμύρια θαυμαστές του, επιχειρώντας να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ακύρωσε την περιοδεία.






Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber) στις


Δηλώνει ότι στόχος του είναι μία βιώσιμη καριέρα. «Θέλω η καριέρα μου να είναι βιώσιμη, αλλά θέλω επίσης και η καρδιά και η ψυχή μου να είναι το ίδιο βιώσιμες. Για να μπορέσω να είμαι ο άνδρας που θέλω να είμαι καθώς και ο πατέρας που θα ήθελα να γίνω».

Ολοκληρώνοντας απολογείται και για τυχόν γραμματικά λάθη που έχει κάνει στο σημείωμά του: «Αυτό το σημείωμα έχει αρκετά γραμματικά λάθη, αλλά είναι από καρδιάς. Νομίζω ότι η ατέλεια αυτή έχει κάτι ξεχωριστό».

Ανακοινώνοντας την ακύρωση της περιοδείας του τον Ιούλιο ο μάνατζερ του Μπίμπερ σημείωσε ότι η «υγεία και η ψυχή του Τζάστιν» είναι πιο σημαντικά πράγματα από τις ημερομηνίες των συναυλιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ