ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Rihanna: Οι θαυμαστές της κηρύσσουν πόλεμο στον Κρις Μπράουν στο Instagram

Rihanna: Οι θαυμαστές της κηρύσσουν πόλεμο στον Κρις Μπράουν στο Instagram

Η Rihanna, βασίλισσα του Καρναβαλιού στην πατρίδα της τα Μπαρμπέιντος, τραγουδίστρια, ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας, επιχειρηματίας, ακτιβίστρια και υπέρμαχος της παιδείας για όλους δεν έχει χρόνο για να κρατήσει κακία. Δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους αναρίθμητους και ορκισμένους θαυμαστές της που θα την υπερασπιστούν όταν εκείνη δείχνει μεγαλοψυχία.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν τα σχόλια του πρώην της Rihanna, Κρις Μπράουν σε φωτογραφία που ανήρτησε η ποπ σταρ στο Instagram.

Ανάμεσα στα χιλιάδες σχόλια και τα εκατομμύρια likes εξέφρασε το θαυμασμό του στη σέξι φωτογραφία και ο ράπερ με κάποια emoticons.

rihanna chris

Μετά από μία θυελλώδη σχέση, που είχε πολλές βίαιες στιγμές οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν, η Ριάνα είχε δηλώσει στο Vanity Fair το 2015: "Δεν τον μισώ. Θα νοιάζομαι γι΄ αυτόν για πάντα, μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω. Δεν είμαστε φίλοι αλλά δεν είμαστε και εχθροί".

Οι θαυμαστές της Ριάνα δεν ήταν τόσο μεγαλόψυχοι πάντως.

Το διαδίκτυο πήρε φωτιά με χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ζητούσαν από τον Κρις Μπράουν να σταματήσει να σχολιάζει αναρτήσεις της αγαπημένης τραγουδίστριας, να σταματήσει να πατάει like και γενικά να μην ασχολείται καθόλου μαζί της ιδιωτικά ή δημόσια. Άλλοι αντιμετώπισαν με χιούμορ την κατάσταση ενώ άλλοι δεν δίστασαν να εξαπολύσουν και απειλές.

chris1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ