ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Κρίστεν Στιούαρτ μας παρουσιάζει το νέο της άρωμα

Η Κρίστεν Στιούαρτ μας παρουσιάζει το νέο της άρωμα
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Το “No.5” και το “Coco Mademoiselle” είναι από τα πιο εμβληματικά αρώματα όλων των εποχών. Έχουν περάσει, όμως, 15 χρόνια από τότε που ο οίκος Chanel παρουσίασε καινούργιο άρωμα.

Η στιγμή ήφτασε. Τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου, η πρέσβειρα της εταιρείας, η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Κρίστεν Στιούαρτ, παρουσίασε το ”Gabrielle”, σε ένα κλιπ διάρκειας ενός λεπτού, που σκηνοθέτησε ο Ρίνγκαν Λέντουιτζ.

Η 27χρονη Κρίστεν, δείχνει αρκετό δέρμα, φορώντας μόνο κουρέλια από σεντόνια καθώς κυλιέται σε ένα κρεβάτι πριν σηκωθεί κι αρχίσει να τρέχει (στο τέλος τα αφήνει να πέσουν από πάνω της). Όλα αυτά υπό τους ήχους του “Runnin” της Μπιγιονσέ.

Το καινούργιο άρωμα έχει επωνυμία προς τιμήν της ιδρύτριας του οίκου, της Γκαμπριέλ Κοκό Σανέλ.

«Ηθελημένα ακολουθήσαμε τον αντίθετο δρόμο από την αφήγηση μιας ιστορίας» εξηγεί ο Τομάς ντι Πρε ντε Σεν Μορ, επικεφαλής Πόρων Δημιουργικού στον οίκο Chanel. «Θέλαμε να υπογραμμίσουμε ένα συναίσθημα το οποίο μπορεί να γίνει αντιληπτό μέσα σε δευτερόλεπτα, να εξιστορήσουμε μια αίσθηση αντί μια ιστορία».

«Η αναφορά σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο - πολύ περισσότερο στην Γκαμπριέλ Σανέλ - είναι κάτι καινούργιο για τον οίκο Chanel. Αντί να ανατρέξουμε στη ζωή της, επιλέξαμε να στρέψουμε τον προβολέα στην ελεύθερη και επαναστατική καρδιά και στην προσωπικότητά της», δήλωσε ο Ντι Πρε ντε Σεν Μορ.

«Κατά την άποψή μου, είναι πιο δύσκολο να βρεις αυτήν την ποιότητα και, παρ' όλα αυτά, πιο αναγκαίο, σήμερα. Το να είσαι ο εαυτός σου και να είσαι συνεπής με τον εαυτό σου είναι ποιότητες που μας κληροδότησε η Γκαμπριέλ Σανέλ, κι αυτό το παγκόσμιο μήνυμα - σημαντικό, όσο ποτέ - είναι αυτό που επιθυμούμε να στείλουμε σε κάθε γυναίκα» πρόσθεσε ο Ντι Πρε ντε Σεν Μορ.

«Με την Κρίστεν Στιούαρτ και αυτό το φιλμ, που ξεφεύγει από την αφήγηση διατηρώντας μόνο το πνεύμα της, θέλουμε να αγγίξουμε όλες τις γυναίκες, αλλά, ταυτόχρονα και κάθε γυναίκα ξεχωριστά. Καμιά δε θα το βιώσει με τον ίδιο τρόπο. Εξαρτάται από τις αντιλήψεις της καθεμιάς, από τις εμπειρίες στη ζωή της, από την προσωπικότητα και τα συναισθήματά της. Με αυτό το φιλμ, θα απλώσουμε το χέρι μας προς κάθε μία γυναίκα, όλου του γυναικείου τμήματος της ανθρωπότητας» κατέληξε, φιλόδοξα.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ