ΕΛΛΑΔΑ

Σουηδικό περιοδικό εκθειάζει ελληνικά νησιά εν μέσω κορωνοϊού

Σουηδικό περιοδικό εκθειάζει ελληνικά νησιά εν μέσω κορωνοϊού
Photo by Dawid Zawiła on Unsplash

Πολυσέλιδες παρουσιάσεις της Ζακύνθου, της Κεφαλονιάς και της Κρήτης που συνοδεύονται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, περιλαμβάνει ειδική έκδοση του κορυφαίου σουηδικού τουριστικού περιοδικού «Vagabond», η οποία φιλοξενεί αφιέρωμα σε μεσογειακούς προορισμούς (Medelhavet / Μεσόγειος). 

Επιπλέον, το εξώφυλλo της έκδοσης φιλοξενεί φωτογραφία από το Ναυάγιο της Ζακύνθου και το οπισθόφυλλο διαφήμιση του ΕΟΤ, που καταχωρήθηκε χωρίς κόστος μετά από ενέργειες της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σκανδιναβίας.

patrick keller Yrplj6GxuLE unsplash


Ναυάγιο - Πηγή: Photo by Patrick Keller on Unsplash

Οι συντάκτες του «Vagabond» χαρακτηρίζουν την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά «άγνωστους θησαυρούς» που θυμίζουν τους «παραδείσους της παιδικής μας ηλικίας», ενώ για την Κρήτη σημειώνουν ότι «τα άγρια βουνά, τα βαθιά φαράγγια και οι φανταστικές παραλίες της, αποτελούν τις πιο χρυσές πέρλες στο κόσμημα του μεγαλύτερου ελληνικού νησιού».

george prentzas I3SpIlEJWWs unsplash


Κεφαλονιά - Πηγή: Photo by George Prentzas on Unsplash

Ταυτόχρονα, καθώς η κυκλοφορία της έκδοσης συμπίπτει με την πανδημία του κορωνοϊού, ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, Fredrik Brändström, αναφέρει πως μολονότι το γεγονός αυτό «έχει αναστείλει όλα τα ταξιδιωτικά σχέδια, ελπίζουμε ότι το συγκεκριμένο τεύχος θα σας εμπνεύσει για μελλοντικές περιπέτειες!».

Το περιοδικό «Vagabond» κυκλοφορεί από το 1987 και έχει μέση κυκλοφορία 154.000 αντίτυπα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ