ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου του εγγονού του Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου του εγγονού του Ρόμπερτ Ντε Νίρο
Η ηθοποιός Drena De Niro, κόρη του Robert De Niro, έγραψε για τον χαμό του γιου της σε μια ανάρτησή της στο Instagram. photo/drenadeniro/Instagram

Η αιτία θανάτου του Leandro De Niro Rodriguez, εγγονού του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Robert De Niro, έχει προσδιοριστεί.

Σύμφωνα με ένα email που εστάλη στο CNNi από το Ιατροδικαστικό Γραφείο της Νέας Υόρκης, ο θάνατος του 19χρονου τον Ιούλιο ήταν αποτέλεσμα τοξικού συνδυασμού φεντανύλης, βρωμαζολάμης, αλπραζολάμης, 7-αμινοκλοναζεπάμης, κεταμίνης και κοκαΐνης.

https://www.instagram.com/p/CvcZ2IGNgcj/

Ο θάνατός του έχει κριθεί ως ατύχημα.

Η φαιντανύλη είναι εξαιρετικά θανατηφόρα από μόνη της, αλλά μεταξύ των θανάτων από ναρκωτικά, είναι σύνηθες οι άνθρωποι να πεθαίνουν με πολλά ναρκωτικά στο σύστημά τους, συμπεριλαμβανομένων των βενζοδιαζεπινών και της κοκαΐνης.

Μια γυναίκα συνελήφθη για τον θάνατο του εφήβου.

Η Sophia Marks τέθηκε υπό κράτηση με την κατηγορία της πώλησης ναρκωτικών σε ανήλικο, είπε στο CNN μια πηγή από τις αρχές επιβολής του νόμου αργότερα τον Ιούλιο. H Marks δεν έχει κατηγορηθεί για φόνο, είπε η πηγή.

Η ηθοποιός Drena De Niro, κόρη του Robert De Niro, έγραψε για τον χαμό του γιου της σε μια ανάρτησή της στο Instagram όταν συνέβη.

«Ήσουν η χαρά μου, η καρδιά μου και ό,τι ήταν πάντα αγνό και αληθινό στη ζωή μου», έγραφε εν μέρει η λεζάντα. «Δεν ξέρω πώς να ζήσω χωρίς εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να μεταδώσω την αγάπη και το φως που τόσο με έκανες να νιώσω για να γίνω η μαμά σου. Σε αγαπούσαν και σε εκτιμούσαν τόσο βαθιά και εύχομαι αυτή η αγάπη και μόνο να μπορούσε να σε είχε σώσει».

Τοποθέτησε ετικέτα στον πατέρα του γιου της, τον καλλιτέχνη Carlos Rodriguez, στη δημοσίευση.

Η Drena De Niro σχολίασε αργότερα όταν κάποιος τη ρώτησε στα social media πώς πέθανε ο γιος της.

«Κάποιος του πούλησε χάπια με φεντανύλη που ήξεραν ότι ήταν παράνομα, αλλά του τα πούλησε, οπότε για όλους αυτούς τους ανθρώπους που εξακολουθούν να πουλάνε και να αγοράζουν ναρκωτικά, ο γιος μου έφυγε για πάντα», έγραψε απαντώντας.

Cause of death determined for grandson of Robert De Niro

ΔΗΜΟΦΙΛΗ