ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Η Lady Gaga δεν θα χρειαστεί να πληρώσει 500.000 δολάρια για τα σκυλιά της

Η Lady Gaga δεν θα χρειαστεί να πληρώσει 500.000 δολάρια για τα σκυλιά της
Η Lady Gaga έπεσε θυμα απάτης από την γυναίκα που υποτίθεται πως έσωσε τα σκυλιά της. Associated Press

Ένας δικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες αποφάσισε τη Δευτέρα ότι η τραγουδίστρια Lady Gaga δεν θα χρειαστεί να πληρώσει την αμοιβή των 500.000 δολαρίων που υποσχέθηκε για την ασφαλή επιστροφή των γαλλικών μπουλντόγκ της μετά από ένα περιστατικό απαγωγής τους το 2021.

Το δικαστήριο διαπίστωσε ότι η Jennifer McBride, μία από τις υπόπτες στο περιστατικό του 2021 που υποτίθεται πως βρήκε τα σκυλιά της Gaga, είχε «βρώμικα χέρια» και ότι ως αποτέλεσμα η McBride «δεν δικαιούταν» τα χρήματα της ανταμοιβής.

«Αν και η ενάγουσα ισχυρίζεται ότι το κίνητρό της ήταν να επιστρέψει τα μπουλντόγκ (και επίσης να εισπράξει 500.000,00 $), αυτό το υποτιθέμενο κίνητρο δεν αναιρεί την ενοχή της για την κατηγορία επειδή παραδέχτηκε ότι έλαβε τα μπουλντόγκ γνωρίζοντας ότι ήταν κλεμμένα περιουσιακά στοιχεία», αναφέρει η απόφαση.

Αφού κατηγορήθηκε επίσημα για την υπόθεση dognapping τον Απρίλιο του 2021, η McBride υπέβαλε μήνυση το 2022 κατά της Gaga, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Stefani Germanotta, ισχυριζόμενη ότι η τραγουδίστρια παραβίασε σύμβαση που έλεγε ότι τα χρήματα της ανταμοιβής θα απονέμονταν χωρίς ερωτήσεις σχετικά με την επιστροφή. των σκύλων της.

Η απάτη με ψευδή υπόσχεση και η απάτη με ψευδή δήλωση αναφέρθηκαν επίσης στη μήνυση ως βάση για την αποζημίωση.

Η McBride βρίσκεται επί του παρόντος σε αναστολή για δύο χρόνια αφού ομολόγησε την ενοχή της ότι έλαβε εν γνώση της τα κλεμμένα σκυλιά από τους απαγωγείς, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα του Λος Άντζελες.

Lady Gaga will not have to pay $500,000 reward to woman tied to dognapping of her French bulldogs, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ