ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Vogue: Το κυκλαδίτικο νησί που βρίσκεται στην κορυφή με τους καλύτερους προορισμούς

Vogue: Το κυκλαδίτικο νησί που βρίσκεται στην κορυφή με τους καλύτερους προορισμούς
Το νησί της Σίφνου ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

Σε κορυφαίο προορισμό αναδείχθηκε το νησί της Σίφνου στην ετήσια λίστα του περιοδικού Vogue, με τις καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές παγκοσμίως.

Στο σχετικό άρθρο που δημοσίευσε η Vogue το κυκλαδίτικο νησί αποτελεί ιδανικό προορισμό χάρη στην αρμονία, που προσφέρει στους επισκέπτες και τις επισκέπτριές του, ενώ παράλληλα αποτελεί «μαγνήτη» για πλήθος επωνύμων.

Το γνωστό περιοδικό παροτρύνει τους εκατομμύρια αναγνώστες του να επισκεφτούν το νησί του Τσελεμεντέ που διατηρεί την αυθεντικότητα του, ξεχωρίζει για τη διαχρονική γαστρονομία του και είναι ιδανικό για «slow travel» και διακοπές χαλάρωσης.

Στις επόμενες θέσεις της λίστας βρίσκονται η Γρενάδα της Καραϊβικής, το Κίτο του Ισημερινού, η περιοχή Big Sur στην Καλιφόρνια, η Ταγγέρη, το νησί Jeju της Ν.Κορέας, το Μποντρούμ, η Μαδαγασκάρη, η Σερβία, το Παρίσι και η Ισπανική Γαλικία.

«Η περασμένη σεζόν ολοκληρώθηκε με ρεκόρ επί των τουριστικών αφίξεων σε βάθος δεκαετίας. Αξιοποιώντας τη δυναμική του προορισμού ο στόχος μας για τα επόμενα χρόνια είναι να διατηρήσουμε και να αναδείξουμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τη Σίφνο μοναδική στις καρδιές των φίλων μας από όλο τον κόσμο», δήλωσε ο νέος αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Σίφνου Γιάννης Ραφελέτος.

Ο ίδιος τονίζει ότι «τα μονοπάτια, ο πολιτισμός, η φυσιολατρία, η κουλτούρα και ο γαστρονομικός πλούτος μας, αποτελούν κομμάτι της ταξιδιωτικής εμπειρίας που θέλουμε να διαφυλάξουμε. Προτεραιότητα επίσης θα είναι να ενθαρρύνουμε την πραγματοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων τουριστικού, πολιτιστικού και αθλητικού χαρακτήρα στο νησί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ