Γιατί τα παιδιά πρέπει οπωσδήποτε να τρώνε τραχανά, ταχίνι και κεράσια
Ο διατροφολόγος Αναστάσιος Παπαλαζάρου αποκαλύπτει τα μυστικά τους στις Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ.
Πώς τα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα θωρακίζουν τα παιδιά. Ο διατροφολόγος Αναστάσιος Παπαλαζάρου αποκαλύπτει στις Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ τέσσερις σούπερ τροφές
Θρεπτικά, απολαυστικά, πλούσια σε διατροφική αξία και πολύτιμοι σύμμαχοι της υγείας μας. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα κεράσια, ο τραχανάς και το ταχίνι, τέσσερα διατροφικά «διαμάντια» της Θεσσαλίας, είχαν την τιμητική τους στο φεστιβάλ των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ, που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο.
Οι γονείς και κηδεμόνες των μικρών αθλητών παρακολούθησαν ένα επιστημονικό σεμινάριο για θέματα διατροφής και έμαθαν από τον διαιτολόγο-διατροφολόγο Δρ. Αναστάσιο Παπαλαζάρου για τα νόστιμα και ευεργετικά προϊόντα του Βόλου, έλυσαν διατροφικούς γρίφους και ξεναγήθηκαν στον κόσμο της υγιεινής διατροφής.
Δείτε το βίντεο:
SPONSORED
Αρμενία: Προηγείται ο Πασινιάν στις εκλογές: Συγχαρητήρια απο την ΕΕ - Καταγγελίες από την Μόσχα
16:20
Φωτιά στο Λουτράκι: Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής
16:14
Χρυσοχοΐδης για Παλαιστίνιο: Δεν υπάρχουν μοναχικοί λύκοι - Στρατηγική στροφή της Χαμάς
16:09
Πατέρας καταγγέλθηκε ότι ξυλοκόπησε το ανήλικο παιδί του στη Σύρο
16:03