Η Ρόδος αγαπημένος προορισμός και το 2017
Ιδιαίτερα υψηλή αναμένεται να είναι η τουριστική κίνηση στην Ρόδο το 2017, συμπέρασμα που προκύπτει από το γεγονός ότι η τουριστική σεζόν στο νησί θα ξεκινήσει νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.
Όπως ανακοίνωσε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μαριέττα Παπαβασιλείου, η πρώτη πτήση με την οποία θα εγκαινιαστεί η φετινή τουριστική περίοδος, θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Ρόδου το μεσημέρι της 2ας Μαρτίου.
Πρόκειται για ένα αεροπλάνο 120 θέσεων, της εταιρίας ARKIA, από το Ισραήλ, το οποίο, εκτιμάται ότι θα είναι σχεδόν γεμάτο. Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη, η αγορά του Ισραήλ ανοίγει φέτος ακόμα πιο νωρίς, ενώ οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται μέχρι και το Νοέμβριο.
Μάλιστα, η εταιρία θα εκτελεί δύο πτήσεις την εβδομάδα, στις αρχές και στο τέλος της σεζόν, ενώ στον ενδιάμεσο χρόνο θα είναι αυξημένες.
Όπως υπογράμμισε η κ. Παπαβασιλείου, πρόκειται για στοχευμένες ενέργειες της περιφερειακής αρχής, που ξεκίνησαν από πέρσι και οι οποίες έφεραν τελικά φέτος την επιμήκυνση της σεζόν. Εξέφρασε μάλιστα την ικανοποίησή της και υπογράμμισε ότι η αγορά του Ισραήλ θα πάει πολύ καλά φέτος.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα αρχικά στοιχεία, «ποδαρικό» για φέτος θα έκαναν οι Άγγλοι στις 29 Μαρτίου, με συνολικά τρεις πτήσεις, όμως τελικά οριστικοποιήθηκε η πτήση της ARKIA από το Ισραήλ, που θα ανοίξει τη σεζόν αρκετά νωρίτερα.
Διαβάστε επίσης:
Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα στο Νεπάλ – 17 νεκροί και 24 τραυματίες
09:31
Μυστική έκθεση των Δημοκρατικών αποκαλύπτει πως η στήριξη στο Ισραήλ κόστισε ψήφους στην Κάμαλα Χάρις
09:25
Βρέθηκε γιγάντια θερμική λίμνη στην Αλβανία σε βάθος 127 μέτρων - Γιατί αιφνιδιάσε τους επιστήμονες
09:11
Ποια είναι τα καλύτερα είδη γυμναστικής για την καταπολέμηση της κατάθλιψης
09:00