TECH

Η realme ανακοινώνει την παγκόσμια ημερομηνία λανσαρίσματος για το realme GT

Η realme ανακοινώνει την παγκόσμια ημερομηνία λανσαρίσματος για το realme GT

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, θα παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο μοντέλο-ναυαρχίδα της για το 2021, το realme GT, στην πρώτη παγκοσμίου βεληνεκούς εκδήλωση λανσαρίσματος της εταιρείας, την Τρίτη 15 Ιουνίου στις 4 ώρα Ελλάδος.

Με σύνθημα "Απόλυτη ταχύτητα - Ορόσημο" το realme GT αποτελεί την μετουσίωση της φιλοσοφίας της εταιρείας «Τόλμησε να κάνεις το άλμα», φέρνοντας τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την τεχνολογία, που αποτελούν την ουσία της συναρπαστικής εμπειρίας των αυθεντικών μοντέλων Grand Touring (GT) και για τους νέους χρήστες.

Σε συνδυασμό με το παγκόσμιο λανσάρισμα του realme GT, η εταιρεία θα ανακοινώσει επίσης την ανανεωμένη στρατηγική της στο πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης (AIoT) με μια σειρά νέων προϊόντων υπό την επωνυμία realme TechLife. Αναπτύσσοντας περαιτέρω ένα ευρύ οικοσύστημα προϊόντων τεχνητής νοημοσύνης AIoT, η realme φιλοδοξεί να βελτιώσει κάθε πτυχή του σύγχρονου τρόπου ζωής για τους νέους καταναλωτές, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών, οικογενειακών και ταξιδιωτικών τους τεχνολογικών αναγκών.

Κατά την παγκόσμια αυτή εκδήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της realme Sky Li θα πραγματοποιήσει μία εναρκτήρια ομιλία, την οποία θα ακολουθήσει μία επισκόπηση της επιχειρηματικής στρατηγικής της Realme σε όλον τον κόσμο από τον Madhav Sheth, Αντιπρόεδρο και CEO της realme για Ινδία και Ευρώπη.

Επιπλέον, ο Johnny Chen, παγκόσμιος επικεφαλής μάρκετινγκ της realme, θα λανσάρει επισήμως την realme TechLife, την επωνυμία η οποία θα περιλαμβάνει το αναβαθμισμένο οικοσύστημα τεχνητής νοημοσύνης της εταιρείας, ενώ ο Alessio Bradde, Διευθυντής μάρκετινγκ προϊόντων της realme, θα κάνει μία λεπτομερή παρουσίαση του realme GT στο κοινό για πρώτη φορά.

Η εκδήλωση θα κλείσει με τον Kwan Jun Jie, Senior Product Marketing Manager της realme, ο οποίος θα αποκαλύψει τη νέα σειρά προϊόντων τεχνητής νοημοσύνης (AIoT) της realme.

Ως το πρώτο μοντέλο - ορόσημο της realme για το 2021, το realme GT έτυχε εντυπωσιακής υποδοχής. Φέρνοντας το realme GT σε επιπλέον αγορές παντού στον κόσμο, η realme είναι αποφασισμένη να θέσει νέα πρότυπα και προδιαγραφές, προσφέροντας τις πλέον κορυφαίες εμπειρίες για τους νέους καταναλωτές της παγκοσμίως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ