VODAFONETV ΤΑΙΝΙΕΣ

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Το Vodafone TV μας θυμίζει τις καλύτερες σειρές και ταινίες

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Το Vodafone TV μας θυμίζει τις καλύτερες σειρές και ταινίες

Όπως κάθε χρόνο, από το 1993, έτσι και φέτος στις 15 Μαΐου, σε όλο τον κόσμο γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας

Αποτελεί αναμφίβολα μια ξεχωριστή ημέρα, που τιμά τη σπουδαιότητα της οικογένειας ως την «καρδιά» της κοινωνίας και φυσικά, συνιστά την ιδανική αφορμή για να έρθουμε ακόμη πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για να γιορτάσουμε με την οικογένειά μας στις 15 Μαΐου από το να χαλαρώσουμε όλοι μαζί και να απολαύσουμε έναν «μαραθώνιο» οικογενειακών ταινιών και σειρών -και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας, το Vodafone TV μας προσφέρει για όλο τον Μάιο, ένα ξεχωριστό αφιέρωμα. Πρόκειται για μία πραγματικά υπέροχη επιλογή που περιλαμβάνει δωρεάν και «πλούσιο» περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, το οποίο μάλιστα μπορούμε να απολαύσουμε οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή επιθυμούμε.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε και εσείς να ανακαλύψετε τις καλύτερες οικογενειακές ταινίες και σειρές, τότε η παρακάτω λίστα θα αποδειχθεί πολύτιμη. Περιλαμβάνει μερικές από τις πλέον κλασικές και αγαπημένες επιλογές των τελευταίων ετών και το σίγουρο είναι πως θα ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους. Είτε είστε λάτρεις των ταινιών είτε προτιμάτε τους «μαραθωνίους» τηλεθέασης, το σίγουρο είναι πως οι επιλογές για την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας είναι πολλές και θα ικανοποιήσουν κάθε μέλος.

Ταινίες που αξίζει να απολαύσετε ξανά όλοι μαζί!

Υπάρχουν κάποιες ταινίες οι οποίες θα είναι για πάντα στην «καρδιά» μας και θα θέλουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά, όσα χρόνια και αν περάσουν. Το Jumanji, το The Karate Kid, το Kramer Vs Kramer, το Mother's Day και το Hook του Στίβεν Σπίλμπεργκ με τους Ντάστιν Χόφμαν, Ρόμπιν Γουίλιαμς και Τζούλια Ρόμπερτς, λοιπόν, αποτελούν πέντε μόνο από τις ταινίες αυτές και το σίγουρο είναι πως αξίζει να μπουν και στη δική σας playlist, στις 15 Μαΐου.

Στο μεγάλο αφιέρωμα του Vodafone TV με τις δωρεάν ταινίες και σειρές, βέβαια, οι επιλογές -όπως προαναφέραμε- είναι πολλές και μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν μερικά από τα πιο δημοφιλή animation films των τελευταίων ετών, όπως το Ozzy (Τρεχάτε Ποδαράκια Μου) με «πρωταγωνιστή» ένα αξιαγάπητο μπιγκλ, το Little Rooster’s Egg, το Jungle Shuffle και το Norm of the North με την υπέροχη πολική αρκούδα.

Φυσικά, από τη λίστα δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν κορυφαίες, οικογενειακές κωμωδίες, όπως το What We Did On Our Holiday, ένα φιλμ στο οποίο η αφοπλιστική ειλικρίνεια των παιδιών χαρίζει πολλές στιγμές γέλιου σε όλους. Το «μενού» του αφιερώματος για τη Διεθνή Ημέρα της Οικογένειας εμπλουτίζεται και με άλλες, αγαπημένες ταινίες που ενδείκνυνται για οικογενειακές βραδιές χαλάρωσης στο σπίτι. Από τις Are We There Yet?, Daddy Day Camp, Hanging Up, Are We Done Yet?, The Belier Family, Our Little Sister, Nicostratοs: Le Pelican, Girl in Progress, Big Daddy, Les Vacances Du Petit Nicolas στις Instructions Not Included, The Brothers Solomon, Manchester By The Sea, Stepmom, Big Fish, The Daughter, Little Men, Mia Madre και Midnight Special. Το τι θα παρακολουθήσετε, εξαρτάται απλώς από τη διάθεσή σας.

1

Οι κορυφαίες σειρές για όλη την οικογένεια!

Το αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας περιλαμβάνει, βέβαια, διασκεδαστικές επιλογές και για τους λάτρεις των σειρών. Αν προτιμάτε να περάσετε μία όμορφη βραδιά παρακολουθώντας όλοι μαζί, το ένα μετά το άλλο, τα επεισόδια μιας κορυφαίας, οικογενειακής σειράς, τότε οι παρακάτω προτάσεις σίγουρα θα σας «καλύψουν». Από την ξεκαρδιστική, κωμική σειρά Παντρεμένοι με Παιδιά, στη δημοφιλή Modern Family και από το άκρως χιουμοριστικό How I Met Your Mother στα Κάνε Γονείς Να Δεις Καλό και Πέτα τη Φριτέζα.

2

Οι επιλογές είναι πολλές και απευθύνονται σε κάθε οικογένεια και φυσικά, σε όλες τις ηλικίες και τα γούστα. Τα καλά νέα είναι πως το αφιέρωμα του Vodafone TV δίνει σε όλους την ευκαιρία για να ζήσουν για όλο τον Μάιο, μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας με τους αγαπημένους τους και να απολαύσουν δωρεάν «πλούσιο», οικογενειακό περιεχόμενο, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή θέλουν. Αξιοποιήστε, λοιπόν αυτή την ευκαιρία για να έρθετε ακόμη πιο κοντά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ