ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα του Αμίρ: Φοβήθηκα πολύ για τη ζωή του παιδιού μου

Μητέρα του Αμίρ: Φοβήθηκα πολύ για τη ζωή του παιδιού μου
EUROKINISSI

Κατάθεση στο Τμήμα της Αστυνομίας για τη Ρατσιστική Βία έδωσε πριν από λίγο η μητέρα του 11χρονου Αμίρ για την επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι της η οικογένεια .

Την ώρα που κοιμόταν, όπως δήλωσε, άκουσε φασαρία. Αμέσως σηκώθηκε και είδε σπασμένα τζάμια και πέτρες.

«Φοβήθηκα πολύ για τη ζωή μου και τη ζωή του παιδιού μου. Δεν ήξερα τι συμβαίνει. Προσπάθησα να προστατέψω το παιδί και άρχισα να καλώ σε βοήθεια».

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ρατσιστικής Βίας τη ρώτησαν αν το προηγούμενο διάστημα είχε δεχτεί απειλές σε σχέση με την κλήρωση της σημαίας στον μικρό Αμίρ και η μητέρα του απάντησε αρνητικά.

Επίσης, στην ερώτηση αν το παιδί αντιμετώπιζε περιστατικά bullying στο σχολείο, επίσης απάντησε πως όχι δεν είχε λάβει γνώση τέτοιων επεισοδίων.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Δάφνης: Συμφωνούμε με την αφαίρεση σημαίας από τον Αμίρ

Την προσεχή Δευτέρα πρόκειται να καταθέσουν στην αστυνομία τόσο ο διευθυντής του σχολείου όσο και οι δάσκαλοι.

Υπενθυμίζεται πως επίθεση στο σπίτι του Αμίρ, του 11χρονου Αφγανού, που είχε κληρωθεί να κρατήσει τη σημαία του σχολείου του στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Παρασκευής. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν με πέτρες και προκάλεσαν φθορές στην οικία όπου διαμένει ο 11χρονος με την οικογένειά του, στη Δάφνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ