ΕΛΛΑΔΑ

Τοπαλούδη: «Φως» στο μυστηριώδες τηλεφώνημα - Γι΄ αυτό κάλεσε τον πατέρα του δολοφόνου της

Τοπαλούδη: «Φως» στο μυστηριώδες τηλεφώνημα - Γι΄ αυτό κάλεσε τον πατέρα του δολοφόνου της

Να ανοίξουν όλες οι υποθέσεις ανεξιχνίαστων δολοφονιών και αυτοκτονιών νεαρών κοριτσιών στη Ρόδο ζητάει μετ’ επιτάσεως από τις Αρχές ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, έπειτα από τις συγκλονιστικές εξελίξεις που «βλέπουν το φως» της δημοσιότητας.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, μετά την είδηση ότι ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της κόρης του βίασε από κοινού με έναν 23χρονο Ρομά μια ακόμη κοπέλα με ειδικές ανάγκες, και μάλιστα, τρεις μόλις ημέρες μετά τον θάνατο της Ελένης, κάνει λόγο για «κύκλωμα επαγγελματικών βιαστών» και αποκαλύπτει ότι δέχεται σωρεία καταγγελιών για άλλες κοπέλες που έπεσαν θύματα.

«Υπήρξαν περίεργοι θάνατοι που δεν εξιχνιάστηκαν»

«Η κόρη μου δεν ήταν η μοναδική. Πλέον είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και άλλα κορίτσια που δέχτηκαν κακοποίηση από τη συγκεκριμένη αλητοπαρέα, στην οποία προστίθενται και άλλα μέλη. Η αστυνομία πρέπει να διερευνήσει εις βάρος την υπόθεση. Πόσα κοριτσάκια είχαν σπουδάσει στη Ρόδο και είχαν εργαστεί και έφυγαν από εκεί με ψυχολογικά προβλήματα επειδή βίωσαν ανάλογες καταστάσεις; Πόσα από αυτά αυτοκτόνησαν; Υπήρξαν περίεργοι θάνατοι ή πνιγμοί στη Ρόδο το τελευταίο διάστημα που δεν εξιχνιάστηκαν. Δυστυχώς, δεν μπορώ να κάνω τον ερευνητή, παρά μόνο να καταγγείλω αυτά για τα οποία γίνομαι δέκτης», αναφέρει ο Γιάννης Τοπαλούδης, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News.

«Πιθανώς να τον πήρε τηλέφωνο για να ζητήσει βοήθεια»

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης, όπως αναφέρει η εφημερίδα, σχολιάζοντας μάλιστα την πληροφορία ότι η 21χρονη κόρη του φαίνεται πως είχε καλέσει τον Ιανουάριο του 2018 στο κινητό τηλέφωνο τον πατέρα του 21χρονου Ροδίτη, κατηγορούμενου στην υπόθεση, σημειώνει με νόημα:

«Πιστεύω ότι η Ελένη μετά τον βιασμό της, το 2017, δεχόταν απειλές και πιέσεις. Η κλήση στο κινητό του πατέρα του Ροδίτη είχε να κάνει με αυτό. Πιθανώς πήρε να ζητήσει βοήθεια. Άλλωστε, για εμένα, οι δύο υποθέσεις, του βιασμού της και της δολοφονίας της, ''συνδέονται''».

«Σπάνε» τη σιωπή τους πολλά πρόσωπα

Η αποκάλυψη του βιασμού 19χρονης που έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, στη Ρόδο, με δράστες τον 19χρονο κατηγορούμενο στην υπόθεση Τοπαλούδη και έναν 23χρονο Ρομά, φαίνεται ότι δρομολογεί εξελίξεις.

Θύματα που είχαν παραμείνει σιωπηλά, σιγά σιγά μιλάνε και αποκαλύπτεται η δράση των κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, από τη μέχρι στιγμής δικαστική έρευνα, προκύπτει ότι για τον βιασμό της 19χρονης γνώριζαν από την πρώτη στιγμή πολλά πρόσωπα, τα οποία, ενώ ενημερώθηκαν στη συνέχεια για τη δολοφονία της φοιτήτριας, δεν το κατήγγειλαν στις Αρχές.

Μεταξύ άλλων, ένας μαθητής Γυμνασίου που φαίνεται πως κατέθεσε ότι ήταν γνωστό πως ο 19χρονος βίαζε κοπέλες και μία μαθήτρια Λυκείου που είπε στις Αρχές ότι ο 19χρονος χτυπούσε μια φίλη της, με την οποία είχαν σχέση, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ