Εκρήξεις-Βρυξέλλες: Πρωταθλητής του Ταε Κβο Ντο ο αδερφός του μακελάρη του αεροδρομίου
Σημαντικός αθλητής του Τάε Κβο Ντο που έχει εκπροσωπήσει το Βέλγιο σε διεθνείς αγώνες και έχει κερδίσει μετάλλια είναι ο αδερφός του καταζητούμενου για την έκρηξη στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών Νατζίμ Λαχράουι , Μουράντ Λαχράουι.
Ο 29χρονος αθλητής είχε κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στην Πανεπιστημιάδα που έγινε πέρυσι στην Νότια Κορέα στην κατηγορία των 54 κιλών.
Μάλιστα ο Μουράντ δεχόταν συνεχώς από το πρωί αιτήματα για συνεντεύξεις από δημοσιογράφους στο Twitter κάτι που τον ανάγκασε να κλείσει το λογαριασμό του.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης ο πατέρας των δύο αδερφών ανέφερε στην αστυνομία πως αναγνώρισε τον γιο του, Λαχράουι, ως έναν από τους φυγάδες, «Δεν έχουμε ακούσει τιποτα από αυτόν τα τελευταία 3 χρόνια», δήλωσε στην αστυνομία.
Τουλάχιστον 16 νεκροί εξαιτίας των πλημμυρών σε Αϊτή και Δομινικανή Δημοκρατία
23:59
Οι ΗΠΑ διόρισαν νέο επιτετραμμένο στην Βενεζουέλα
23:55
ΑΝΑΛΥΣΗ CNNi: Πώς ΗΠΑ και Ιράν θα μπορούσαν να καταλήξουν σε μια συμφωνία που και οι δύο θα «πουλήσουν» ως νίκη
23:50
Η αύξηση της παραγωγής drones για την Ουκρανία παρασύρει την Ευρώπη στον πόλεμο λέει η Μόσχα
23:45