ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Game of Thrones θα έχει γλυκόπικρο τέλος

Το Game of Thrones θα έχει γλυκόπικρο τέλος
Joe Scarnici/Getty Images

Ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν είναι ένας σαδιστής που αγαπάμε να λατρεύουμε.

Αφού έχει στείλει στο θάνατο πλειάδα χαρακτήρων με τους οποίους ταυτίστηκαν οι αναγνώστες αλλά και οι θεατές της εποποιίας του φανταστικού δεν θέλει να αλλάξει ρότα.

Μιλώντας σε πάνελ του Northwestern University's Medill School of Journalism ο συγγραφέας αναφέρθηκε στον επίλογο του λογοτεχνικού του σύμπαντος. “Πιστεύω ότι πρέπει να έχει ένα ψήγμα ελπίδας” είπε. Για να συνεχίσει σε κλασικό αμφίσημο τόνο.

“Όλοι έχουμε ανάγκη από ευτυχείς καταλήξεις. Εγώ από την άλλη προτιμά τα γλυκόπικρα φινάλε. Noμίζω ο Τόλκιεν ήξερε τι έκανε ” συμπλήρωσε.

Το Esquire μίλησε. Η Emilia Clarke είναι η πιο σέξι γυναίκα της χρονιάς

Στη συνέχεια ο Μάρτιν αναφέρθηκε σε όσους φαν είναι ενοχλημένοι από τους χρόνους που παραδίδει τα γραπτά του. Γιατί αργεί να ολοκληρώσει τα βιβλία του τόσο; “Tους ακούω εδώ και χρόνια και αναρωτιέμαι, πως μπορώ να με κάνω να γράψω γρηγορότερα; H απάντηση μου είναι ότι δεν μπορώ. Γράφω στο ρυθμό που γράφω και ό,τι και αν επινοήσουν οι σεναριογράφοι της σειράς δεν θα αλλάξουν τα βιβλία” πρόσθεσε.

Game of Thrones 6η σεζόν: Ό,τι ξέρουμε μέχρι τώρα

“Δημιούργησα αυτούς τους χαρακτήρες, αυτό τον κόσμο το 1991. Η πρώτη συνάντηση μας με το HBO για τη σειρά έγινε το 2008. Η γνωριμία μου προηγείται 17 χρόνια...”

H έκτη συνέχεια στη λογοτεχνική σειρά “Oι Άνεμοι Του Χειμώνα” αναμένεται να εκδοθεί μέσα στο 2016. Σε παράλληλο χρόνο ο έκτος κύκλος του GoT θα καθυστερήσει να προβληθεί γιατί το HBO το θέλησε. Μέχρι τότε spoilers και μία Καλίσι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ