ΕΛΛΑΔΑ

Podcast powered by Κωτσόβολος: Απαντάμε σε ερωτήσεις για το Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – αλλάζω συσκευή»

Newsroom

ECO GEN • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13

Podcast powered by Κωτσόβολος: Απαντάμε σε ερωτήσεις για το Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – αλλάζω συσκευή»

00.00/10:43

Η νέα σειρά podcast του CNN Greece για το περιβάλλον είναι το Eco Gen, που φιλοξενεί συνεντεύξεις με πρόσωπα από τον χώρο της πολιτικής, της κοινωνίας, της επιστήμης, του εθελοντισμού που ασχολούνται με την προστασία του πλανήτη. Κλιματική κρίση, ενεργειακή μετάβαση, περιβαλλοντική εκπαίδευση, βιωσιμότητα, υπεύθυνη κατανάλωση, είναι οι κεντρικοί άξονες που αναλύονται μέσα από σύντομες, σαφείς και περιεκτικές συνεντεύξεις με ειδικούς που κατέχουν το αντικείμενό τους και το επικοινωνούν στους πολίτες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

ECO GEN • ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Στις ερωτήσεις των καταναλωτών για το Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – αλλάζω συσκευή» του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σας απαντά το CNN Greece με μία ειδική εκπομπή podcast powered by Κωτσόβολος.

Ο επικεφαλής του Οικονομικού τμήματος του Ομίλου DPG Digital Media Δημήτρης Πεφάνης και ο επικεφαλής Οικονομικού Ρεπορτάζ του Newsbomb.gr Θανάσης Κουκάκης απαντούν αναλυτικά στις ερωτήσεις που έστειλαν το προηγούμενο διάστημα οι αναγνώστες του CNN Greece. Τι θα πρέπει να προσέξουμε στις αγορές αυτές που θα κάνουμε – ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει το κλιματιστικό μας ή το ψυγείο και ο καταψύκτης μας για να είναι ενεργειακά ωφέλιμος για το σπίτι μας, είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που απαντώνται, με τη βοήθεια της αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών Κωτσόβολος.

Ο Κωτσόβολος άλλωστε, κορυφαίος προορισμός ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, με πολύ μεγάλη διαθεσιμότητα, ενώ διευκολύνει ακόμα περισσότερο να κάνουμε τις αγορές μας με πλάνο δόσεων. Παράλληλα, είναι και ο Νο 1 Ανακυκλωτής retailer συσκευών στην Ελλάδα, καθώς μόνο το 2021 σύλλεξε και ανακύκλωσε περισσότερα από 9 εκατομμύρια κιλά συσκευών, ενώ συνολικά έχει ανακυκλώσει πάνω από 40 εκατ. κιλά συσκευών.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – αλλάζω συσκευή» αλλά και πλούσιο περιεχόμενο για το όφελος που έχει η αντικατάσταση των συσκευών για το περιβάλλον και το πορτοφόλι του καταναλωτή, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ – Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη «https://allazosyskevi.gov.gr»

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.