Άλλη μία νύχτα επεισοδίων στα Εξάρχεια - Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί
Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου από επιθέσεις αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια.
Οι κουκουλοφόροι άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον των δυνάμεων της ΕΛΑΣ που ήταν στην Χαριλάου Τρικούπη και ο κλεφτοπόλεμος κράτησε αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα δυο αστυνομικοί να τραυματιστούν, ευτυχώς, ελαφρά.
Τρία άτομα συνελήφθησαν και σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Όμως οι επιθέσεις εναντίον αστυνομιών στα Εξάρχεια είχαν αρχίσει από νωρίς, όταν στις 10 το βράδυ οι κουκουλοφόροι πετούσαν μολότοφ εναντίον της διμοιρίας που βρίσκεται κοντά στο Πολυτεχνείο. Η Πατησίων έκλεισε για περίπου μια ώρα και όταν οι νεαροί το αποφάσισαν σταμάτησαν τις επιθέσεις.
Όμως επανήλθαν τα μεσάνυχτα κάνοντας μια αστραπιαία καταδρομική επίθεση στη διμοιρία της Χαριλάου Τρικούπη. Πέταξαν μολότοφ και έτρεξαν να εξαφανιστούν ή όπως αποδείχτηκε για να ανασυνταχθούν και να επιστρέψουν για να τραυματίσουν τους δύο αστυνομικούς.
SPONSORED
Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος ζήτησε από τον Τραμπ να εγγυηθεί πρόσβαση σε ιερούς τόπους
16:03
ΑΑΔΕ: Κατέσχεσε 415.000 λαθραία τσιγάρα στο «Ελ. Βενιζέλος» - Στα 85.000 ευρώ οι διαφυγόντες δασμοί
15:55
Από 185 αιχμαλώτους πολέμου απελευθέρωσαν Ρωσία και Ουκρανία
15:50
Ιράν: Εκτοξεύσαμε προειδοποιητικούς πυραύλους και drone κατά πολεμικών πλοίων των ΗΠΑ
15:45