Επτά συλλήψεις αλλοδαπών στο αεροδρόμιο των Χανίων
Στη σύλληψη επτά αλλοδαπών με τις κατηγορίες της διευκόλυνσης εξόδου από τη χώρα μη νόμιμων αλλοδαπών και της πλαστογραφίας, προχώρησαν τη Δευτέρα οι αστυνομικές Αρχές του αεροδρομίου Χανίων.
Με την κατηγορία της διευκόλυνσης εξόδου, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί ηλικίας 35, 41 και 42 ετών, ενώ με την κατηγορία της πλαστογραφίας εγγράφων τέσσερις αλλοδαποί (τρεις ανήλικοι και ένας 21χρονος).
Σύμφωνα με την αστυνομία, το βράδυ της Δευτέρας, ο 35χρονος, ο 41χρονος και ο 42χρονος συνόδευαν τους τρεις ανήλικους και τον 21χρονο στο αεροδρόμιο κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων αρχών Σουηδίας και Δανίας, προσπαθώντας να διευκολύνουν την έξοδό τους από τη χώρα με προορισμό τη Σουηδία και τη Δανία.
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Πανεπιστημιούπολη: Τραυματίες 16χρονος και 18χρονος μετά από επεισόδιο - Αναφορές για οπαδικά κίνητρα
12:43
Συνέντευξη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης παραχωρεί την Πέμπτη ο Γιάννης Παναγόπουλος
12:35
Ερντογάν: Σήμερα φιλοξενούμε τον Έλληνα πρωθυπουργό - Στόχος να συμβάλουμε στην ειρήνη στην περιοχή
12:26
«Η αγάπη στο τέλος θα νικήσει»: Η ανάρτηση Κωνσταντοπούλου για την ανεξαρτητοποίηση Καραγεωργοπούλου
12:19