Πάτρα: Εντοπίστηκε ιστιοφόρο σκάφος με 60 μετανάστες
Ιστιοφόρο σκάφος, σημαίας Ουκρανίας, μέσα στο οποίο επέβαιναν 60 αλλοδαποί, εντοπίστηκε από περιπολικό σκάφος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών στη θαλάσσια περιοχή Καλαμακίου, «Παλιοβούνας».
Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο εντοπισμός του σκάφους έγινε έπειτα από την αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένων ενεργειών της Διεύθυνσης Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων του Λιμενικού, του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών και του γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου.
Στην συνέχεια, το ιστιοφόρο οδηγήθηκε στο λιμάνι της Πάτρας, όπου στο πλαίσιο της προανάκρισης, συνελήφθησαν οι τρεις αλλοδαποί χειριστές του σκάφους, ηλικίας 38, 32 και 24 ετών, οι οποίοι φέρονται ως διακινητές των υπολοίπων αλλοδαπών. Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται, σύμφωνα με το Λιμενικό, για εμπλοκή σε παράνομο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών.
Μητσοτάκης για fake news: Έχω πέσει και εγώ θύμα αλλά δεν έκανα αγωγή - Στοχοποίησαν την κόρη μου
19:56
Το FBI προειδοποιεί για κίνδυνο επιθέσεων με drones στην Καλιφόρνια από το Ιράν
19:47
Θεσσαλονίκη: Καρδιακή ανακοπή υπέστη 10χρονο παιδί σε κολυμβητήριο - Νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο
19:45
Ιράν: Διαθέτουμε πυραύλους υψηλής ταχύτητας που εκτοξεύονται υποβρυχίως - Ίσως τους χρησιμοποιήσουμε
19:34