Προτομή του Κωνσταντίνου Κατσίφα θα κατασκευάσει ο δήμαρχος Άργους
Το δημοτικό συμβούλιο Άργους – Μυκηνών, με πρωτοβουλία του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου ζήτησε, μέσω ψηφίσματος, τη διαλεύκανση της υπόθεσης του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Ο κ. Καμπόσος έχει, μάλιστα, από την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώσει πως το όνομα του Κατσίφα θα δοθεί σε έναν από τους δρόμους της πόλης.
Ακόμη, αναμένεται και η δημιουργία μίας προτομής του, όπως έγινε και στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Πανανά, ενός εκ των τριών θανόντων από τη συντριβή του ελικοπτέρου Agusta Bell του Πολεμικού Ναυτικού, που συνετρίβη το Φεβρουάριο 2016 στην Κίναρο.
Όπως χαρακτηριστικά εξήγησε ο κ. Καμπόσος αυτό θα συμβεί «γιατί είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η σύγχρονη ιστορία μας».
Ολοκληρώνοντας ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών στηλίτευσε την επιλογή της αντιπολίτευσης να μην ψηφίσει κανένα από τα ψηφίσματα που έθεσε.
ΑΑΔΕ: Πότε λήγει η προθεσμία για την εγγραφή στο Μητρώο του ετήσιου αρχείου εισοδημάτων
01:00
Παραγραφή χρεών το 2026: Ποιες οι προβλεπόμενες αλλαγές με το νέο καθεστώς
00:30
ΔΟΕ: Απαγόρευση ρωσικών σημαιών και στις κερκίδες των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Μιλάνο
23:57
Ρωσικά πλήγματα στη νοτιοανατολική Ουκρανία - Χωρίς ρεύμα η πόλη Ντνίπρο
23:50