Αλέξης Γρηγορόπουλος: Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη
Επεισόδια σημειώθηκαν και στη Θεσσαλονίκη στην πορεία για τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Μόλις η πορεία έφτασε στο υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο ΥΜΑΘ.
Η πορεία συνεχίστηκε με τους κουκουλοφόρους να αναποδογυρίζουν κάδους στην οδό Αγίου Δημητρίου, μεταδίδει το thestival.gr.

Την ίδια ώρα, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου προχώρησαν σε κατάληψη στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η είσοδος της Σχολής έχει αποκλειστεί με έπιπλα, που μετέφεραν οι αντιεξουσιαστές από το εσωτερικό του κτιρίου, ενώ έχουν προκαλέσει φθορές στο κυλικείο της Σχολής.
Φάμελλος: Επικίνδυνη η ανευθυνότητα της κυβέρνησης στην εξωτερική πολιτική και το Δεθνές Δικαίο
19:17
ΦΟΒΟΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: CNNi: Με το δάκτυλο στην σκανδάλη ο Τραμπ - Eξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στο Ιράν
19:04
ΗΠΑ: Διαδηλώσεις σε όλη την χώρα ενάντια στην δολοφονία της Ρενέ Γκούντ από πράκτορα της ICE
18:52
ΚΥΣΕΑ: Έκτακτες κρίσεις ανώτατων αξιωματικών - Ποιοι προάγονται και ποιοι παραμένουν
18:40