Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Σοκαρισμένοι οι γείτονες του 27χρονου που σκότωσε το γιο του και αυτοκτόνησε
Δεν μπορούν να πιστέψουν οι κάτοικοι της γειτονιάς του Χαλανδρίου την τραγωδία που συνέβη λίγα μόλις μέτρα μακριά από τα σπίτια τους.
«Είμαι μεγαλωμένη εδώ πέρα, δεν έχω καταλάβει ακόμα για ποιο λόγο, τι μπορεί να οδήγησε τον πατέρα να κάνει κάτι τέτοιο. Απλώς επειδή είμαστε της γειτονιάς, με ειδοποίησε μια φίλη μου πως κάτι έχει γίνει στη γειτονιά μας», εκμυστηρεύτηκε μία γυναίκα που μεγάλωσε και ζει στη συγκεκριμένη περιοχή.
Λίγο νωρίτερα, ένας 27χρονος άνδρας φέρεται να σκότωσε τον 4χρονο γιο του με καραμπίνα, προτού στρέψει την κάννη στον εαυτό του, μέσα στο διαμέρισμα που κατοικούσαν τον τελευταίο χρόνο.
Σύμφωνα με τα όσα είπαν κάτοικοι της περιοχής στο CNN Greece, ο πατέρας - που βρισκόταν σε διάσταση με τη μητέρα του παιδιού - και ο γιος του έμεναν μόνοι τους στο διαμέρισμα τον τελευταίο χρόνο. Οι γείτονες περιέγραψαν τον 27χρονο ως ήσυχο και κοινωνικό άνθρωπο που δεν είχε δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα.
Αττική: Εννέα συλλήψεις οδηγών που είχαν καταναλώσει αλκοόλ - Βεβαιώθηκαν πάνω από 7.700 παραβάσεις
17:07
Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Σαμαράκι Αργολίδας - Στη μάχη έξι εναέρια μέσα
16:59
Εκπαιδευτική πτήση τουρκικών μαχητικών νότια της Κύπρου - «Ατσάλινα Φτερά» στην Ανατολική Μεσόγειο
16:58
«Τυπική φθινοπωρινή μεταβολή» λέει ο Κολυδάς για την κακοκαιρία που αναμένεται από Τρίτη
16:51