ΕΛΛΑΔΑ

Νέα επίθεση στο σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου το βράδυ της Τετάρτης

Νέα επίθεση στο σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου το βράδυ της Τετάρτης

Και νέα επίθεση από άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κράνη, σημειώθηκε, αργά το βράδυ της Τετάρτης (08/05), έξω από το σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου στην περιοχή του Βύρωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέταξαν μία εμπρηστική μολότοφ στο περιπολικό που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του διαιτητή, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί ή ζημιές καθώς δεν ανεφλέγη.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ένα πλαστικό μπιτόνι στο οποίο είχαν κολλήσει με μονωτική ταινία μία κροτίδα.

Οι Αρχές περισυνέλλεξαν το μηχανισμό, μεταφέροντάς τον στα εγκληματολογικά εργαστήρια για DNA και αποτυπώματα. Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο ημέρες, το σπίτι του διαιτητή είχε γίνει και πάλι στόχος επίθεσης, όταν μια ομάδα κρανοφόρων φώναζε υβριστικά μηνύματα και πέταγε αντικείμενα στο διαμέρισμα του κ. Αναστόπουλου, απειλώντας τον ίδιο και την οικογένειά του.

Μετά μάλιστα από αυτή την επίθεση, δόθηκε εντολή η οικεία του διαιτητή να φυλάσσεται από ένα περιπολικό, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ