Φωτιά στην Εύβοια: Επιτυχώς χειρουργήθηκε ο εθελοντής πυροσβέστης που τραυματίστηκε
Σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο εθελοντής πυροσβέστης που υπέστη εγκαύματα στα χέρια και στα γόνατα, κατά τις επιχειρήσεις κατάσβεσης της φωτιάς στην Εύβοια.
Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και έγινε καθώς υπήρχαν εγκαύματα β’ και γ’ βαθμού στο δεξί χέρι, από τα δάχτυλα έως τον αγκώνα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της επέμβασης χρησιμοποιήθηκαν δερματικά μοσχεύματα από υγιείς ιστούς, ενώ ήταν η πρώτη από τις πολλές επεμβάσεις που πρόκειται να ακολουθήσουν.
Όπως δήλωσε την Τετάρτη ο Βασίλης Κικίλιας, το υπουργείο Υγείας θα καλύψει τα έξοδα της νοσηλείαςυπουργείο Υγείας θα καλύψει τα έξοδα της νοσηλείας, της αποθεραπείας και της αποκατάστασης του Κυριάκου Καρλαφτόπουλου, ο οποίος νοσηλεύται από την Τρίτη στο ΚΑΤ.
«Εγκλήματα πολέμου» οι επιθέσεις σε Μπαχρέιν, Κουβέιτ και Ιορδανία, σύμφωνα με τις χώρες του Κόλπου
19:45
Τρεις συλλήψεις για εμπρησμούς από πρόθεση σε Αττική και Ηράκλειο Κρήτης
19:37
Μία λωρίδα ανά κατεύθυνση στον Κηφισό μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου - Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη νύχτα
19:26
Ιράν: «Οι ΗΠΑ παραβίασαν κάθε πτυχή του μνημονίου κατανόησης»
19:16