Ξάνθη: Ανακάλυψαν βυζαντινά πιθάρια την ώρα που έκαναν το μπάνιο τους
Μια σημαντική ανακάλυψη έκανε ένα ζευγάρι στην Ξάνθη, που απολάμβανε το μπάνιο του στη θαλάσσια περιοχή των Αβδήρων.
Την ώρα που κολυμπούσαν κοντά στις μαθητικές κατασκηνώσεις που λειτουργούν στην περιοχή ανακάλυψαν βυζαντινά πιθάρια, τα οποία μάλιστα ήταν σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, σύμφωνα με το xanthinea.gr.
Το ζευγάρι παρέδωσε τα ευρήματα του στο Αρχαιολογικό Μουσείο των Αβδήρων, όπου και ενημερώθηκαν για την πιθανή προέλευση των αρχαιολογικών ευρημάτων.
Σημειώνεται πως ο αρχαιολογικός πλούτος των Αβδήρων είναι μεγάλος, με ένα κομμάτι αυτού να παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστο.
PHOTO 1 / 4
Photo 1/4
Πηγή: xanthinea.gr
Photo 2/4
Πηγή: xanthinea.gr
Photo 3/4
Πηγή: xanthinea.gr
Photo 4/4
Πηγή: xanthinea.gr
ΚΟΣΜΟΣ
Κόουλ Άλεν: Ποιος είναι ο 31χρονος που άνοιξε πυρ στο Washington Hilton - Δάσκαλος και προγραμματιστής video games (pics&vid)
09:56
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης: Ισχυρή και πολυεπίπεδη η συμμαχία με τη Γαλλία - Τέσσερα μέτρα για τους κτηνοτρόφους της Μυτιλήνης
09:55
ΕΛΛΑΔΑ
17ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σε Φάληρο και Άλιμο - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
09:38
CULTURE
Δέκα ταινίες που συνεχίζουν να προκαλούν έντονες αντιδράσεις μέχρι σήμερα
09:30
ΚΟΣΜΟΣ