Καιρός: Συνεχίζονται και την Κυριακή οι θυελλώδεις άνεμοι και τα μποφόρ στο Αιγαίο
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες στα βορειοανατολικά και ενισχυμένοι βοριάδες στο Αιγαίο αναμένονται την Κυριακή, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική και στη Νότια Ελλάδα, από 16 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 21 έως 26 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, από 19 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 32 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο θυελλώδεις 8 μποφόρ και τοπικά στο Καρπάθιο και στη θάλασσα Κυθήρων πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και μετά το μεσημέρι από βορειοδυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Ηλιοφάνεια και ενισχυμένοι βοριάδες αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και τα ανατολικά η μέγιστη θα είναι ένα έως δύο βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Θεσσαλονίκη: Στο ρεκόρ Γκίνες το ζεϊμπέκικο στην πλατεία Αριστοτέλους με 830 χορευτές
15:22
Όταν ο Σαλβαδόρ Νταλί μετέτρεψε τον εγκέφαλο του Άλις Κούπερ σε έργο τέχνης
15:12
Η νέα Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας και οι αλλαγές στη δομή της
15:01
Νέες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο - Πλήγματα με drones η απάντηση της Χεζμπολάχ
14:50