Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στα Εξάρχεια
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στα Εξάρχεια μετά την ολοκλήρωση της πορείας στην μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Οι 11 συλληφθέντες βαρύνονται με τρεις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα: κατοχή εκρηκτικών, έκρηξη και απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.
Ενώπιον της ανακρίτριας όλοι τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες ισχυριζόμενοι πως συνελήφθησαν στο πλαίσιο της γενικευμένης αστυνομικής καταστολής χωρίς να έχουν εκρηκτικές ύλες στην κατοχή τους.
Μετά το πέρας των απολογιών ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν ότι σε τέσσερις κατηγορούμενους πρέπει να επιβληθούν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα καθώς και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα ανά τακτά διαστήματα.
Στο πλευρό των κατηγορουμένων συγκεντρώθηκαν στα δικαστήρια φίλοι και αλληλέγγυοι, μεταξύ των οποίων και Ιταλοί μέλη αντιεξουσιαστικών ομάδων.
SPONSORED
Ηχηρό αντιπολεμικό μήνυμα στην 43η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης
22:00
ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-1: Αήττητη η πρωταθλήτρια ΑΕΚ στα play offs - Μέσω Λεωφόρου στο CL ο Ολυμπιακός
21:57
«Σπόντες» Γεωργιάδη για ρωσικές «υπογραφές» στο κόμμα Καρυστιανού
21:50
Νέο τελεσίγραφο Τραμπ προς το Ιράν: Οι πέντε όροι των ΗΠΑ και οι κόκκινες γραμμές του Ιράν
21:39