Κορωνοϊός: Ένας ακόμη νεκρός στην Ελλάδα
Ένας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του στη χώρα μας από κορωνοϊό, με τον αριθμό των νεκρών να ανέρχεται πλέον στους 164.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα 71 ετών, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία».
Ο ηλικιωμένος είχε υποκείμενα νοσήματα.
Στα 2.834 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό ανακοινώθηκαν 15 νέα κρούσματα του ιού στη χώρα μας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 2.834.
Ο λοιμωξιολόγος και Διευθυντής Υγειονομικού Πολεμικής Αεροπορίας, Υποπτέραρχος Δημήτρης Χατζηγεωργίου ανακοίνωσε, επίσης, πως 22 άνθρωποι παραμένουν διασωληνωμένοι -εννέα γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.
Συνολικά, 90 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Την ίδια ώρα, ο κ. Χατζηγεωργίου τόνισε πως:
«Η χώρα μας βρισκόμαστε στη φάση της σταδιακής άρσης. Η μείωση των κρουσμάτων και των νοσηλειών δεν σημαίνει ότι ο ιός εξαφανίστηκε. Απ' ότι φαίνεται η νόσος θα βρίσκεται αρκετό καιρό μαζί μας».
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : Έφη Ρευματά: «Το Push Up είναι καθρέφτης της εποχής μας – και μας αφορά όλους»
09:53
ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΣΤΟ CNN GREECE: Έρχονται χιόνια και σε χαμηλά υψόμετρα από την Κυριακή: Ισχυρός παγετός και κρύο σε όλη τη χώρα - Η πρόβλεψη για την Αττική
09:43
Δέκα χρόνια στην προεδρία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη»
09:39
Πώς θα σώσουν το σπίτι τους 20.000 νοικοκυριά - Κρατική επιδότηση ενοικίου για 12 χρόνια
09:30