ΕΛΛΑΔΑ

«Εγώ ήμουν συνοδηγός του Παντελίδη», κατέθεσε η 21χρονη για το θανατηφόρο τροχαίο

«Εγώ ήμουν συνοδηγός του Παντελίδη», κατέθεσε η 21χρονη για το θανατηφόρο τροχαίο
Φρόσω Κυριακού και Μίνα Αρναούτη Facebook

Ανατροπή στην υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου με θύμα τον Παντελή Παντελίδη.

Όπως είπε στην πρώτη της κατάθεση η 21χρονη Φρόσω Κυριακού, αυτή τελικά καθόταν στη θέση του συνοδηγού και όχι η 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη, όπως έλεγαν οι πρώτες πληροφορίες.

Η 21χρονη κατάθεσε στην αστυνομία πως δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και πως δεν θυμάται το αυτοκίνητο να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Σύμφωνα με όσα είπε την ώρα της πρόσκρουσης το χέρι του Παντελή Παντελίδη πλέκεται στα σίδερα και τον ιμάντα της ζώνης. «Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι η Μυρσίνη να φωνάζει βοήθεια», είπε στην αστυνομία.

Η 21χρονη. νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση χωρίς αιμάτωμα, ενώ έχει υποστεί ακόμα θλάση στον αυχένα και κάταγμα στον δεξί βραχίονα. Πάντως η κατάσταση της δεν εμπνέει ανησυχία.

Σοβαρότερη είναι η κατάσταση για την Μυρσίνη Αρναούτη καθώς έφερε ανοιχτά τραύματα στη δεξιά θωρακική χώρα με κατάγματα πλευρών και στον πνευμοθώρακα. Επίσης, έφερε κατάγματα σε όλη την δεξιά πλευρά του σώματος της και κατάγματα δεξιού βραχιονίου.

Αφού έγινε η σταθεροποίησή της στα επείγοντα του νοσοκομείου, υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, η οποία δεν είχε ευρήματα στο κεφάλι και την κοιλιά. Στη συνέχεια η 30χρονη υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση κατά την οποία έγινε αποκατάσταση του θώρακα.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα της 30χρονης δήλωσε: «Καλά είναι, καλά πήγε το χειρουργείο. Είναι κρίσιμες οι επόμενες ώρες, αλλά μέχρι στιγμής είναι σταθερή η κατάσταση. Το έχουν χειρουργήσει το παιδί στο θώρακα, στο πόδι και στο χέρι. Στην εντατική είναι. Ευτυχώς το χέρι και το πόδι έχουν σωθεί».

Διαβάστε ακόμα:

Αποκλειστικές εικόνες από το κατεστραμμένο όχημα του Παντελή Παντελίδη

Παντελής Παντελίδης: Σε λάθος χειρισμό οφείλεται το δυστύχημα

Συρρέουν μαζικά στο πατρικό του Παντελίδη φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές - Στο σπίτι η σορός

ΔΗΜΟΦΙΛΗ