ΕΛΛΑΔΑ

H επιστροφή του Σωτήρη Τσιόδρα στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό

H επιστροφή του Σωτήρη Τσιόδρα στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό
INTIME/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Την επιστροφή του Σωτήρη Τσιόδρα στην ενημέρωση των πολιτών για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας σηματοδοτεί η 1η Σεπτεμβρίου.

Όπως είχε ανακοινωθεί στις 24 Αυγούστου και μετά τα ιδιαίτερα αυξημένα κρούσματα που καταγράφονταν σταθερά τον τελευταίο μήνα, ο διακεκριμένος και αγαπητός κατά γενική ομολογία καθηγητής λοιμοξιωλογίας επανέρχεται στις ενημερώσεις του υπουργείου Υγείας στις οθόνες μας, κάθε Τρίτη και Παρασκευή μαζί με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Σε περίπτωση απουσίας του κ. Τσιόδρα, θα τον αντικαθιστά ο καθηγητής επιδημιολογίας Γκίκας Μαγιορκίνης.

Αρχής γενομένης από σήμερα, στις 6 το απόγευμα, ο καθηγητής μαζί με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, θα είναι παρόντες στην ενημέρωση, όπου και θα απαντήσουν σε ερωτήματα δημοσιογράφων σχετικά με την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

Σημειώνεται ότι δύο ώρες νωρίτερα, στις 4 μ.μ. το υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει την τελική του απόφαση για την ημερομηνία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας «επιστρατεύθηκε» από την κυβέρνηση, καθώς το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα τον Αύγουστο, σημειώθηκε σημαντική αύξηση κρουσμάτων, με αποτέλεσμα να καταγράφονται καθημερινά τριψήφια νέα κρούσματα ενώ και αυξήθηκε και ο αριθμός των συμπολιτών μας που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας επιπλοκών από την πανδημία.

Στο Μαξίμου εκτιμάται ότι η επιστροφή του κ. Τσιόδρα θα πείσει τους πολίτες να μην επαναπαύονται και να τηρούν τα μέτρα προστασίας ενώ η επάνοδός του έρχεται να διαψεύσει και τη φημολογία περί διάστασης απόψεων της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας με την κυβέρνηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ