ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Στην Πιερία εσπευσμένα την Τρίτη ο Κοντοζαμάνης

Κορωνοϊός: Στην Πιερία εσπευσμένα την Τρίτη ο Κοντοζαμάνης
ΙΝΤΙΜΕ

Σε συναγερμό βρίσκεται η Πιερία καθώς τα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται καθημερινά ενώ το νοσοκομείο της πόλης δέχεται επίσης μεγάλη πίεση.

Την κατάσταση στην περιοχή παρακολουθεί στενά το υπουργείο Υγείας για το λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, στην Κατερίνη αναμένεται να ταξιδέψει αύριο, Τρίτη, ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Θα επισκεφθεί το Γενικό νοσοκομείο της περιοχής και θα έχει αλλεπάλληλες επαφές με γιατρούς και στελέχη του υγειονομικού τομέα στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς έκανε ειδική αναφορά στην περιοχή της Πιερίας, κατά την ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας, η οποία όπως τόνισε τους προβληματίζει «μιας και το επιδημιολογικό φορτίο αντί να είναι σταθερό ή να μειώνεται όπως σε άλλες περιοχές αυξάνεται τα τελευταία 24ωρα».

«Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η πιστή τήρηση των μέτρων είναι επιβεβλημένη και αναγκαία. Ειδικά στην ευρύτερη περιοχή σε κάθε χωριό, κάθε γωνιά της Πιερίας», υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Παράλληλα απηύθυνε έκκληση στους κάτοικους όλων των παραπάνω επιδημιολογικά επιβαρυμένων περιοχών, «να παραμείνουν και εκείνοι ιδιαίτερα προσεκτικοί, για να μην προκύψουν οποιεσδήποτε άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ