ΕΛΛΑΔΑ

Νάουσα: Νεκρή 37χρονη βοηθός ακτινολόγου που νόσησε από κορωνοϊό

Νάουσα: Νεκρή 37χρονη βοηθός ακτινολόγου που νόσησε από κορωνοϊό
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κατέληξε μία 37χρονη που είχε νοσήσει από κορωνοϊό στη Νάουσα.

Η νεαρή γυναίκα ήταν βοηθός ακτινολόγου στο Νοσοκομείο Νάουσας.

Συλλυπητήρια απέστειλε στην οικογένεια της άτυχης γυναίκας και ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, τονίζοντας πως στο νοσοκομείο της Νάουσας δεν υπήρχε ΜΕΘ:

«Από χθες θρηνούμε άλλη μια νέα συνάδελφο που έχασε τη ζωή της από κορονοϊό. Μόλις 37 ετών ξεκίνησε τη δουλειά της βοηθός ακτινολόγου στο νοσοκομείο της Νάουσας ως επικουρική τον Μάρτιο για την καταπολέμηση της πανδημίας και υπήρξε η ίδια θύμα της. Ήταν από την Έδεσσα και όταν αρρώστησε νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας. Δεν της άρεσαν οι συνθήκες νοσηλείας στο νοσοκομείο Έδεσσας που έχει ΜΕΘ πάντα βέβαια γεμάτη και διασωληνωμένους σε θαλάμους και ζήτησε τη διακομιδή της στο νοσοκομείο που εργαζόταν στη Νάουσα. 27 του μηνός διακομισθεί και νοσηλευόταν στη κλινική.

Χθες πρωί επιδεινώθηκε η υγεία της και διασωληνώ6ηκε. ΜΕΘ δεν υπάρχει στο νοσοκομείο Νάουσας και αναζητήθηκε ΜΕΘ. Βρέθηκε ΜΕΘ στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος Θεσσαλονίκης αλλά δεν πρόλαβε να διακομισθεί. Ποιος ξέρει ποια θα ήταν η τύχη της εάν στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν υπήρχε ΜΕΘ και δεν θα χρειάζονταν η διακομιδή της.

Συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους και τους συναδέλφους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ