Ληστεία με πυροβολισμούς στο Κορωπί: Άρπαξαν 120.000 ευρώ από γνωστό επιχειρηματία
Ανανεώθηκε:
Ενέδρα σε γνωστό επιχειρηματία έξω από την εταιρεία του στο Κορωπί έστησαν το Σάββατο δύο δράστες και μάλιστα το θράσος τους ήταν τέτοιο που η ώρα που έκαναν τη ληστεία ήταν 14:00.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ληστές, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους περίμεναν υπομονετικά να φτάσει στην εταιρεία του ο επιχειρηματίας και μόλις τον είδαν ο ένας δράστης πυροβόλησε μια φορά στο έδαφος για να τον τρομάξει, τον ακινητοποίησε και του άρπαξε μια τσάντα που περιείχε περίπου 120.000 ευρώ αλλά και επιταγές.
Αμέσως μετά, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσυκλέτες που τους περίμεναν οι συνεργοί τους και εξαφανίστηκαν.
Ο επιχειρηματίας κάλεσε σε βοήθεια και οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν λίγο αργότερα τη βολίδα από το όπλο των κακοποιών ενώ από κάμερες ασφαλείας γύρω από την εταιρεία του επιχειρηματία προσπαθούν να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην εξακρίβωση της ταυτότητας των δραστών.
ΑΑΔΕ: «Λουκέτο» σε δεκάδες ψηφιακές υπηρεσίες - Προσοχή στις πληρωμές
06:00
Νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας της ΔΥΠΑ για ανέργους - Ποια η διαδικασία υποβολής
05:00
Στην 5ετία μειώνεται η παραγραφή χρεών - Ποιους αφορά και τι αλλάζει το 2026
04:00
Επίδομα θέρμανσης: Πότε αναμένεται να πληρωθεί η επόμενη δόση - Πώς υπολογίζεται
03:00