Αποκλειστικό CNN Greece: Μπλόκο σε 35 κιλά κοκαΐνης - Θα πλημμύριζαν την αγορά μέσα στις γιορτές
Συνολικά 35 κιλά κοκαΐνης που είχαν στόχο τα κυκλώματα των ναρκεμπόρων να τη διακινήσουν κατά την περίοδο των γιορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς μπλόκαραν οι ελληνικές Αρχές στο λιμάνι του Πειραιά.
Συγκεκριμένα, η Δίωξη Ναρκωτικών είχε την πληροφορία ότι στον εμπορευματικό σταθμό του Πειραιά μέσα σε κιβώτιο που είχε δηλωθεί ότι μετέφερε τρόφιμα, υπήρχε η ποσότητα των ναρκωτικών.
Η κοκαΐνη είχε φορτωθεί από το Εκουαδόρ και συνολικά κατασχέθηκαν 30 συσκευασίες. Για την υπόθεση ενημερώθηκε το Τελωνείο Πειραιά αλλά και το ΣΔΟΕ και ανέλυσαν την πληροφορία ότι η ποσότητα είχε φορτωθεί σε συγκεκριμένο πλοίο, το οποίο είχε αναχωρήσει το Νοέμβριο από λιμάνι του Εκουαδόρ και είχε φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά στις αρχές του μήνα.
Οι Αρχές για πάνω από 15 ημέρες ερεύνησαν περίπου 130 εμπορευματοκιβώτια και κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν την κοκαΐνη στα τοιχώματα κρυμμένη ενός από αυτά.
Πλέον οι έρευνες συνεχίζονται, για να εντοπιστεί το καρτέλ των ναρκεμπόρων που θα το παραλάμβαναν στην Ελλάδα, ενώ οι πρώτες πληροφορίες δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για άτομα, τα οποία έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις ελληνικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Πρωτιά για τη ΝΔ - «Αδικαιολόγητος» ο πόλεμος στο Ιράν λένε οι πολίτες
21:23
Δένδιας: Οι Patriot στη Σ. Αραβία προστατεύουν το επίπεδο ζωής των Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών
21:12
Σε ισχύ τα μέτρα για τον αφθώδη πυρετό στη Μυτιλήνη - Τι προβλέπεται για ζώα, γάλα και κρέας
21:05
Νετανιάχου: Θα συνεχίσουμε όσο χρειαστεί - Το Ιράν δεν έχει πλέον ικανότητα εμπλουτισμού ουρανίου
21:01