ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Γιατί πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της - Του είχε στήσει καρτέρι

Χαλάνδρι: Γιατί πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της - Του είχε στήσει καρτέρι

Συνεχείς αντεγκλήσεις, τσακωμούς και εντάσεις ανάμεσα στον ίδιο και την μητέρα του παιδιού του, περιγράφουν οι γείτονες του γιατρού στο Χαλάνδρι, που πυροβολήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. 

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι δυο τους είχαν αποκτήσει όσο είχαν σχέση ένα κορίτσι 13 ετών σήμερα, το οποίο ο γιατρός είχε αναγνωρίσει και μάλιστα είχε κερδίσει και την επιμέλεια με δικαστική απόφαση.

Θύτης και θύμα είχαν και πολλές δικαστικές διαμάχες. Η γυναίκα είχε επιτεθεί σύμφωνα με καταγγελίες των γειτόνων και στη σύζυγο του θύματος.

Οι γείτονες μιλούν για συνεχείς εντάσεις ανάμεσα στους δύο πρώην συντρόφους και σήμερα το μεσημέρι η γυναίκα, που στο παρελθόν είχε απασχολήσει πολλές φορές και τα μέσα ενημέρωσης, είχε στήσει καρτέρι στον γιατρό, ο οποίος είχε πάει να πάρει από το σχολείο το 13χρονο παιδί.

Μόλις τον είδε, άρχισε να φωνάζει, και αμέσως μετά τον πυροβόλησε με περίστροφο. Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη γυναίκα, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ