Περιστέρι: Και δεύτερη έκρηξη σε κατάστημα μέσα σε 24 ώρες
Ανανεώθηκε:
Και δεύτερη επίθεση με εμπηστικό μηχανισμό σημειώθηκε από οργανωμένα κυκλώματα μέσα σε μόλις 24 ώρες στην περιοχή του Περιστερίου.
Μάλιστα, το περιστατικό έλαβε χώρα σε πολύ κοντινή απόσταση από την καφετέρια που έκαψαν χθες άγνωστοι.
Στόχος αυτή τη φορά ήταν ένα περίπτερο, το οποίο μάλιστα καταστράφηκε ολοσχερώς.
Οι δράστες τοποθέτησαν τον εμπρηστικό μηχανισμό στο περίπτερο και εξαφανίστηκαν.
Από τη φωτιά που προκλήθηκε, το περίπτερο καταστράφηκε, όπως ακριβώς είχε συμβεί λίγες ώρες πριν και στην καφετέρια.
Οι Αρχές Aσφαλείας προβληματίζονται αρκετά για τα δύο περιστατικά και δεν αποκλείουν να πρόκειται για ομάδα εκβιαστών, παρά το γεγονός ότι και οι δύο ιδιοκτήτες που έγιναν στόχος κρατούν το στόμα τους κλειστό και λένε στους αστυνομικούς ότι δεν έχουν διαφορές με κανέναν.
Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου, αλβανικής καταγωγής, βρίσκεται πάνω από 20 χρόνια στην Ελλάδα και μάλιστα γνώριζε για το περιστατικό που είχε συμβεί την προηγούμενη ημέρα στην καφετέρια, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την επιχείρησή του.
Οι Αρχές θα προσπαθήσουν από κάμερες ασφαλείας να διαπιστώσουν αν οι δράστες κινήθηκαν με μηχανή και αν η πινακίδα κυκλοφορίας είναι ευδιάκριτη.
Από σήμερα σε ισχύ το νέο μοντέλο της στρατιωτικής θητείας - Ποιες οι αλλαγές στην εκπαίδευση
08:03
Επεισοδιακή καταδίωξη 72χρονου στην Κηφισιά τα ξημερώματα
07:54
Ζελένσκι: Το τέλος του πολέμου εξαρτάται από την πίεση που θα δεχθεί ο Πούτιν από ΗΠΑ και Ευρώπη
07:45
Θεσσαλονίκη: Έκρηξη από γκαζάκια τα ξημερώματα έξω από κτήριο (vid)
07:36