ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Βούλα: Πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο - Με αναπνευστικά προβλήματα

Φωτιά στη Βούλα: Πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο - Με αναπνευστικά προβλήματα

Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Γλυφάδας και εδώ και αρκετή ώρα μαίνεται στην περιοχή της Βούλας, με τους πυροσβέστες να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN, ένας πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο χρειάστηκε, για προληπτικούς λόγους, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν τις τιτάνιες προσπάθειες για τον περιορισμό της φωτιάς.

Υπενθυμίζεται, ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στις 13:00 στη Γλυφάδα, στο τέρμα της οδού Μετσόβου, στην περιοχή Πυρνάρι. Επί τόπου επιχείρησαν άμεσα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις ενώ έγιναν ρίψεις νερού από και εναέρια μέσα.

Το πύρινο μέτωπο ξεκίνησε, σύμφωνα με τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γ. Παπανικολάου, από υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ στους πρόποδες του Υμηττού, στο τέρμα της οδού Μετσόβο

Γύρω στις 16:30, μήνυμα από το 112, έλαβαν οι κάτοικοι της Άνω Βούλας και των γύρω περιοχών, ώστε να εκκενώσουν την περιοχή, καθώς το μέτωπο είχε περάσει την κορυφογραμμή που ενώνει Γλυφάδα με Βούλα, φτάνοντας στα πρώτα σπίτια του Πανοράματος.

Οι Αρχές στο μήνυμα απηύθυναν έκκληση προς τους κατοίκους, να εκκενώσουν προς την πλατεία Άλσους Άνω Βούλας.

Λίγο νωρίτερα, ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος είχε ζητήσει άδεια για προληπτική εκκένωση του Πανοράματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ