ΕΛΛΑΔΑ

Μάνος Δασκαλάκης: Μαραθώνια κατάθεση στη ΓΑΔΑ - Τι είπε για τον θάνατο των τριών παιδιών του

Μάνος Δασκαλάκης: Μαραθώνια κατάθεση στη ΓΑΔΑ - Τι είπε για τον θάνατο των τριών παιδιών του
Στην κατάθεσή του ο Μάνος Δασκαλάκης, μίλησε για την εν διαστάσει σύζυγό του και κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου και αναφέρθηκε στον θάνατο των τριών παιδιών τους (Φωτογραφία αρχείου) ΙΝΤΙΜΕ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πολύωρη κατάθεση έδωσε την Πέμπτη στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, ο Μάνος Δασκαλάκης για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών ανήλικων παιδιών στην Πάτρα μεταξύ των οποίων και της 9χρονης Τζωρζίνας για τον οποίο κατηγορούμενη είναι η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε επί οκτώ ώρες, για την 33χρονη κατηγορούμενη και για τους θανάτους των τριών παιδιών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τηλεόραση του Mega, ο 30χρονος όταν ρωτήθηκε εάν πιστεύει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, είχει ανάμειξη στο θάνατο των παιδιών, απάντησε ότι κατά τη γνώμη του, η εν διαστάσει σύζυγός του σκότωσε την 9χρονη κόρη τους Τζωρτζίνα. Ωστόσο, για τα άλλα δύο παιδιά τους, την 3,5 ετών Μαλένα και την 6 μηνών Ίριδα, o 30χρονος φέρεται να τόνισε μεταξύ άλλων πως για την ώρα δεν υπάρχουν στοιχεία που να τον κάνουν να πιστεύει ότι η 33χρονη είναι πίσω και από αυτές τις δύο δολοφονίες.

Περιμένει, όπως είπε, το νέο πόρισμα και μίλησε αναλυτικά για τις σκηνές των θανάτων, από τις οποίες ο ίδιος απουσίαζε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην κατάθεσή του ο Μάνος Δασκαλάκης, περιέγραψε ένα μεγάλο καβγά που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου, μόλις ένα 24ωρο πριν το θάνατο της 6 μηνών Ίριδας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το προηγούμενο βράδυ του θανάτου του μωρού, είχε ένα πολύ μεγάλο καβγά με την σύζυγό του, κατά τον οποίο μάλιστα εκείνος χτύπησε την γυναίκα του δυο φορές στο πρόσωπο, πριν φύγει από το σπίτι. Μία μέρα μετά από αυτόν τον καβγά, ενημερώθηκε ότιβρέθηκε νεκρό το μωρό τους. Ο ίδιος δεν ήταν στο σπίτι όταν πέθανε το παιδάκι.

Ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είπε σε ανθρώπους από το στενό του περιβάλλον ότι έβγαλε από μέσα του, «όλα όσα τον βασάνιζαν», σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Mega.

Πληροφορίες για την κατάθεση που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης ζήτησε τόσο η 33χρονη κατηγορούμενη όσο και οι στενοί συγγενείς της, που ετοιμάζονται να δώσουν καταθέσεις.

Η αδελφή της κατηγορουμένης, Δήμητρα Πισπιρίγκου τόνιζε στο Mega πως δεν θέλει να πει το παραμικρό για τον Μάνο Δασκαλάκη και τη στάση του και στέλνει μήνυμα πως η ίδια είναι έτοιμη να καταθέσει όποτε και όπου κληθεί.

Την ίδια ώρα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τα δείγματα αίματος της Τζωρτζίνας που βρέθηκαν σε νοσοκομεία που είχε νοσηλευτεί, έδειξαν ότι στον οργανισμό του παιδιού δεν υπήρχε κεταμίνη. Τουλάχιστον εκείνο το διάστημα που είχαν παρθεί τα συγκεκριμένα δείγματα αίματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ