ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία Κουκάκι: Για «βίαιο σύζυγο» κάνουν λόγο οι μαρτυρίες - Άφησε το μαχαίρι δίπλα στο θύμα

Γυναικοκτονία Κουκάκι: Για «βίαιο σύζυγο» κάνουν λόγο οι μαρτυρίες - Άφησε το μαχαίρι δίπλα στο θύμα
Οι μαρτυρίες που έχουν, μέχρι στιγμής, στα χέρια τους οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για έναν βίαιο σύζυγο, με τους διαπληκτισμούς να είναι καθημερινό φαινόμενο ΙΝΤΙΜΕ NEWS / ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Με ένα μαχαίρι του σπιτιού, το οποίο, μάλιστα, μετά τη δολοφονία εγκατέλειψε δίπλα στο θύμα, δολοφόνησε ο 55χρονος τα ξημερώματα της Παρασκευής τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους, στο Κουκάκι.

Αμέσως μετά, τύλιξε το πτώμα με μία κουρτίνα και εγκατέλειψε το φονικό όπλο μέσα στο σπίτι, δίπλα στη νεκρή γυναίκα.

Οι Αρχές δεν πιστεύουν ότι στόχος του ήταν να βάλει τέλος στη ζωή του, καθώς το αυτοκίνητο, στο σημείο όπου βρέθηκε, δείχνει απλά να έχει φύγει από την πορεία του και όχι να βρέθηκε στο γκρεμό, επειδή ο οδηγός πάτησε γκάζι.

Οι μαρτυρίες που έχουν, μέχρι στιγμής, στα χέρια τους οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για έναν βίαιο σύζυγο, με τους διαπληκτισμούς να είναι καθημερινό φαινόμενο, ενώ για ένα διάστημα ο 55χρονος είχε φύγει από το σπίτι, όμως το τελευταίο διάστημα επέστρεψε.

Οι γείτονες αναφέρουν έναν πολύ έντονο διαπληκτισμό πριν από τη δολοφονία. Άκουγαν φωνές και κατάλαβαν ότι για ακόμη μία φορά το ζευγάρι διαπληκτίζεται. Κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, ο δράστης άρπαξε το κουζινομάχαιρο και άρχισε, με βίαιο και σκληρό τρόπο, να μαχαιρώνει τη γυναίκα στο λαιμό και στο θώρακα, χτυπήματα από τα οποία μόνον ο θάνατος θα μπορούσε να επέλθει.

Αμέσως μετά, τύλιξε την κουρτίνα γύρω από το λαιμό και το θώρακα, πήρε τον γιο του τηλέφωνο, για να του πει ότι σκότωσε τη μητέρα του και ο ίδιος έτρεξε να εξαφανιστεί.

Στο ΚΑΤ νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος κι αναμένεται μέσα στην ημέρα να βγει από το νοσοκομείο και να οδηγηθεί στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ