Θεσσαλονίκη: Απέδρασε κρατούμενος από το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς
Κρατούμενος απέδρασε κάτω από άγνωστες συνθήκες από το νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη , όπου είχε μεταφερθεί από αστυνομικούς για προγραμματισμένο ραντεβού.
Ο κρατούμενος που είχε καταδικαστεί για ληστείες, απέδρασε από το νοσοκομείο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 9.30 το πρωί της Τετάρτης.
Συγκεκριμένα ο 38χρονος Έλληνας κρατούμενος σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα grtimes.gr εκτίει ποινή φυλάκισης, για ληστείες που είχε διαπράξει στην περιοχή της Νιγρίτας.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατάφερε να αποδράσει, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό του.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Λευκού Πύργου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Δραπέτευσε κρατούμενος από τον «Ευαγγελισμό»: Νοσηλευόταν με Covid-19
ΕΛΛΑΔΑ
Απόδραση από το Μεταγωγών Χανίων: Σε διαθεσιμότητα τρεις αστυνομικοί και ΕΔΕ για πέντε
ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Συνελήφθησαν όλοι οι βαρυποινίτες κρατούμενοι που δραπέτευσαν από τα Χανιά
ΕΛΛΑΔΑ
Απόδραση κρατούμενου από το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Έρχεται έκτακτο δελτίο από ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή με κρύο και χιόνια - Η ανάρτηση Κολυδά
11:11
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ : Γιατί οι ταραχές στο Ιράν είναι διαφορετικές από άλλες φορές - Το διακύβευμα και ο παράγοντας «νέοι» (pics&vid)
11:00
ΕΛΛΑΔΑ
«Το΄στρωσε» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας: Εντυπωσιακές εικόνες από Αράχωβα, Ιωάννινα, Ναυπακτία
10:58
ΚΟΣΜΟΣ
Ρεζά Παχλαβί προς τους Ιρανούς: «Μην φεύγετε από τους δρόμους»
10:49
ΕΛΛΑΔΑ