ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης - Σεπόλια: Αρνείται η μητέρα τις κατηγορίες - «Δεν γνώριζε για τα εμβάσματα»

Βιασμός 12χρονης - Σεπόλια: Αρνείται η μητέρα τις κατηγορίες - «Δεν γνώριζε για τα εμβάσματα»
Η μητέρα φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, να κλαίει και να απειλεί πως θα αυτοκτονήσει EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Αρνείται η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό τις κατηγορίες για εκπόρνευση της κόρης της, όπως τόνισαν οι δικηγόροι Απόστολος Λύτρας και Ασπασία Ταραχοπούλου, εξερχόμενοι από τη ΓΑΔΑ όπου και τη συνάντησαν.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας δήλωσε ότι η 12χρονη έδωσε στον κατηγορούμενο Ηλία Μίχο τον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας κι εκείνος κατέθεσε δύο μικροποσά των 20 – 25 ευρώ, κάτι που εκείνη δεν γνώριζε.

Ο κ. Λύτρας είπε επίσης, ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα αναλάβει την υπεράσπισή της.

Από την πλευρά της, η δικηγόρος Ασπασία Ταραχοπούλου τόνισε ότι βρέθηκε προ εκπλήξεως από την σύλληψη της μητέρας του κοριτσιού και πως περιμένει να δει τη δικογραφία.

Η μητέρα, πρόσθεσε, αρνείται όλες για τις κατηγορίες και αναφέρει πως δεν γνώριζε τα εμβάσματα. Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, κλαίει, λέει πως θα αυτοκτονήσει και πως φοβάται πως θα της πάρουν τα παιδιά.

Η κ. Ταραχοπούλου εκτιμά ότι οι μικροκαταθέσεις αυτές έγιναν προκειμένου ο κατηγορούμενος να ενοχοποιήσει τη μητέρα της 12χρονης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ